Kuvaus

Huutokuva.net

TUULIKKI TALVITIE & VUOKKO TAMMI

Peikko ja pellavaenkeli

TAMMI 2008

1.painos

Sidottu, kovakantinen ja kuvakannellinen kirja. Sivut ja kannet siistit, ei merkintöjä. Postikulut 4 € ostajalle.

Peikkoon ja pellavaenkeliin on koottu ohjeita ja ideoita sukkatrikoo- ja paperimassanukkeihin, huovutukseen, muovailumassatöihin ja tekstiiliveistoksiin. Nukkejen tekemisen voi aloittaa pienistä ja helpoista töistä. Taidon ja innostuksen kasvaessa syntyy luonnenukkeja, tonttuja ja peikkoja. Huovuttamalla valmistetaan koriste-esineitä, kortteja, koruja ja leluja. Nämä osat kirjasta ovat sisällöltään suurelta osin samat kuin tekijöiden aikaisemmat teokset Nukkekirja ja Huovutus, mutta mukana on uusiakin töitä. Täysin uutta on tekstiiliveistoksia käsittelevä osuus. Tekstiiliveistoksesta saa kovettamalla vaikka kestävän patsaan puutarhalammen rannalle.

Kirjan malleissa on hyödynnetty runsaasti kierrätysmateriaaleja, joiden ansiosta harrastus ei tule kalliiksi. Vaikka tekijät antavatkin tarkat valmistusohjeet, he samalla pyrkivät innostamaan omien, yksilöllisten mallien suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Käsitöiden tekeminen on suosittu ja hyödyllinen tapa viettää vapaa-aikaa. Mieluinen käsillä tekeminen rentouttaa ja tekee hyvää myös aivoille. Vain harvassa työssä voi nykyisin toteuttaa itseään niin, että näkee työnsä tuloksen konkreettisena esineenä. Luova käytännön puuhailu vapaa-aikana rentouttaa ja tuo tyydytystä paljon tehokkaammin kuin television tai tietokoneen vieressä vietetty ilta.

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 50 vrk 4 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 50 vrk 4 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.