Kuvaus

Tammilehto, Olli: Kylmä suihku – Ilmastokatastrofin torjunta ja nopea yhteiskunnallinen muutos (2012, Into, Kunto: K3)

Miksi ihmiskunta jatkaa maapallon lämmittämistä, vaikka ilmastonmuutos johtaa katastrofiin? Miksi taloutta kasvatetaan hinnalla millä hyvänsä? Miksi nykyiset katastrofin torjuntayritykset epäonnistuvat?

Kylmä suihku käy läpi ilmastonmuutoksen taustat ja torjuntavaihtoehdot. Kirjan mukaan näennäisratkaisut – kuten päästökauppa ja ”puhtaat” jättivoimalat – vievät vain ojasta allikkoon: ne pönkittävät niitä samoja rakenteita, jotka ovat syypäitä ilmastonmuutokseen. Katastrofi voidaan estää vain nopealla ja laajalla yhteiskunnallisella muutoksella.

Olli Tammilehto on vapaa tutkija ja kirjoittaja, joka on kirjoittanut muun muassa Maailmantilan kootut selitykset (Like 1998) ja Yhden taalan kysymys – Globalisaatio ja köyhyyskiista (Like 2003).

Hän on myös toimittanut teoksia, kuten Kun edustajat eivät riitä – Kansalaistoiminnan opas (WSOY 1988).

Lisäksi Tammilehto on kirjoittanut suuren määrän merkittäviä artikkeleita ympäristöstä, ekofilosofiasta, globalisaatiosta, talouden ja teknologian kritiikistä ja yhteiskunnallisesta muutoksesta. Niistä suuri osa on luettavissa internetissä osoitteessa: www.tammilehto.info.

Näistä aiheista hän on luennoinut ja alustanut lukuisia kertoja muun muassa Helsingin yliopistossa, kansalaisjärjestöjen tapahtumissa ja kansalaisopistoissa. Pienten lasten isänä Tammilehto on myös epävirallisen talouden iskurityöläinen.

Hakusanat: climate change, ilmastonlämpeäminen, elonkapina, ilmastokriisi, syväekologia

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 13 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 56 vrk 13 h 23 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.