Kuvaus

Haluaisitko olla työssäsi energisempi ja tehokkaampi? Sijoita itseesi, niin sijoitat samalla myös yritykseesi!

Vaikka yrittäjät ovat pääsääntöisesti aikaansaavia ja ahkeria ihmisiä sekä tyytyväisiä omaan elämäntilanteeseensa, heidän terveydessään ja hyvinvoinnissaan on vielä paljon parantamisen varaa. Epäsäännölliset työajat ja ruokailutottumukset, mahdollisesti runsas alkoholinkäyttö sekä kiire yhdistettyinä vähäiseen arkiaktiivisuuteen ja liikuntaan ovat monelle yrittäjälle arkipäivää.

Tämän kirjan tarkoituksena on osoittaa sinulle arvoisa yrittäjä, että hyvinvointiin käytetty aika on kannattava sijoitus myös yritystoimintasi näkökulmasta. Uskomme, että saat panostuksen takaisin moninkertaisena jo lyhyelläkin aikajänteellä! Mitä paremmassa kunnossa olet, sitä energisempi, jaksavampi, aikaansaavempi, tehokkaampi ja jämptimpi olet myös yrityksesi pyörittämisessä.

Me kirjailijat haluamme kertoa sinulle vuosien varrella saamistamme oivalluksista ja asiakkaidemme kokemuksista. Annamme sinulle konkreettiset avaimet oman kuntosi ja hyvinvointisi edistämiseen helposti toteutettavina kunto-ohjelmina, ravitsemusneuvoina ja ergonomiaohjeina. Kirjan avulla löydät ratkaisut motivaation herättämiseen ja ylläpitoon, ajanpuutteen poistamiseen, kiinnostavien liikuntamuotojen löytämiseen, säännölliseen ja nousujohteiseen harjoitteluun sekä moniin muihin hyvän kunnon haasteisiin

1. P. 2010, Dosenco Sport, 145 s. KOvakantinen kirja kansineen on mielestäni uudenveroinen.

Postimaksut huutajalle.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
Sulkeutuu 76 vrk 23 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 76 vrk 23 h 58 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.