Kuvaus

KAHVIASTIASTO 12 hengelle, TAPIO WIRKKALAN 70- luvulla kehittämä Polygon sarja, kuvio Patras. Vähän käytetty, erittäin hyvässä kunnossa, ei säröjä, eikä halkeamia.  Valmistaja ROSENTHAL Studio-linie Saksa. Tämä sarja ilmestyi juhlavuonna 1979-1980. 100 vuotta Rosenthal.

KAHVIKUPIT LAUTASINEEN JA KAKKULAUTASET, SOKERIKKO, KERMAKKO JA KAHVIKANNU; 39- osanen:
12 Kahvikuppia ja 12 alulautasta: kupin halkaisija 6,8cm ja korkeus 7cm ja paino 100g, lautasen halkaisija 13,3 cm ja paino 118g. Jokaisessa lautasessa Tapio Wirkkala signeeraus.
12 kakkulautasta halkaisija 19cm ja paino 272g.
1 kannellinen sokeriastia halkaisija 10cm ja korkeus 5,5cm ilman kantta, kannen nuppiin 8cm ja paino 258g
1 kermakannu halkaisija 6,5cm, korkeus 8,3cm ja paino 146g
1 kanvikannu korkeus 19,5cm, halkaisija 10cm ja paino 616g, 1,2 Lt.

Kakku tarjoilulautanen on toisessa kohteessa

Tapio Wirkkalaa pidetään suomalaisen luovuuden suurena suojelijana. Hänen työnsä muotoilijana ja taiteilijana, graafisena suunnittelijana ja kuvanveistäjänä on voimakas ja moderni suomalaisen muotoilun osoitus vielä vuosikymmeniä hänen vaikutuksen jälkeenkin.

TAPIO WIRKKALA työskenteli vuodesta 1957 lähtien Rosenthalissa. Hänen posliini-, lasi- ja ruokailuvälineet ovat; VUOSISATA (Century), KOOSTUMUS (Composition), KÄYRÄ (Kurve), MONIKULMIO (Polygon), VYÖTÄRÖ (Taille) ja MUUNNELMA (Variation). Service Century ( VUOSISATA) on sisällytetty Centre Georges Pompidou'n nykyaikaiseen muotoilukeskukseen Pariisissa. Muunnelmia löytyy tänään New Yorkin MoMa-kokoelmasta. Tapio Wirkkalan töitä esiteltiin vuonna 1964 Kasselin dokumenta III: ssa teollisen muotoilun osastolla. Wirkkala sai vuonna 1968 Rosentha´ille luodusta sarjasta "Rotunda" Medaglia d'Oro palkinnon. Vuonna 1972 hän sai Suomessa arvonimen Taiteen akateemikko. Hän suunnitteli mm. Suomen setelit vuonna 1946 ja 1955-1981.
Tapio Wirkkala oli naimisissa taiteilija Ruth Bryk´in kanssa (taiteilija ja hyönteisten tutkija Felix Bryk´in tytär). Tapio Wirkkala Rut Bryk -säätiö Helsingissä kunnioittaa sekä taiteilijoiden teoksia, joiden tytär Maaria Wirkkala on myös kansainvälisesti menestyvä taiteilija.

Olen AJATTOMIEN astioiden, tekstiilien ja esineiden ihailija ja kerääjä. Valikoimani koostuu pääasiassa saksalaisten posliini, keramiikka ja lasi valmistajien kuten Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy&Boch, AK. Kaiser tuotteista, myös Arabian ja Iittalan tuotteita.. Minulta löydät laadukkaita astioita sekä arki- että Juhlakattauksiin ja paljon muitakin keräilijöiden aarteita. RETRO - Vintage ja Shabby chic ovat myös ihailuni kohteita.  Lisään jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennan tarjous kohteita.

Pakkaan hyvin huolellisesti, yksittäin kuplamuoviin ja laatikon laatikon sisälle.

Toimituskulut:
VAKUUTETTU PAKETTI: 5 - 10kg - pituus + 2 x leveys + 2 x korkeus = 300cm 24,50€ -sisältää korvaus arvon 500,-€. Lähetys luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan ja voit seurata lähetystä. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

395 € Sulkeutuu 9 vrk 58 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.