Kuvaus

Alkuperäinen hyväkuntoinen kasetti. Kunto tarkastettu JVC:n nauhurilla 24.2.2024. Kyseessä on Fujin "Made in Japan"-laatunauha. Muistaakseni helvetin kökköä, mutta viihdyttävää B-toimintaa paljaalla pinnalla varustettuna. Mukaan kauppaan myös DVD-rippi, jonka tästä tarkastuksen yhteydessä tein. Postituskulut 7,85 euroa lisätään voittohintaan ja samoilla postikuluilla kulkee maksimissaan kahdeksan kasettia. Myös nouto mahdollinen.

Tappaja smokissa (1982)

Tuxedo Warrior

aka Golpe em Grande Estilo ; Tuxedon soturi

Ryhmä: Magnum Video / Videogramm Oy

Kaunis Lisa pelaa epätoivoisesti haluten hävitä ja unohtaa. Hänen miehensä Wileyn on maksettava hänen pelivelkansa. Wiley ohjelmoi pankin tietokoneen niin, että omaisuus virtaa hänen tililleen. Hän maksaa vaimonsa pelivelat ja pariskunta lähtee pakomatkalle Keski- Afrikkaan.

Omega baarissaan, lähellä Viktorian putouksia, voimakas ja tunne- elämässään tappion kärsinyt Cliff istuu ja juo. Hänen ystävänsä ylitarkastaja Andy tulee kertomaan hänelle, että joukko timanttiryöstäjiä on matkalla pohjoiseen. He saattavat tulla Omegaan. Kaikki tuntuvat päätyvän sinne.

Joukon jäsenistä Grigg surmaa yhden kavereistaan ja varastaa timantit. Ryhmän muut roistot ajavat häntä takaa. Grigg haavoittuu ja putoaa kallion reunalta alas, mutta jää henkiin. Hän saapuu Omegaan, jossa Cliff ottaa hänet vastaan ja kätkee timantit lemmikkiapinansa häkkiin. Villiä luontoa kuvaava Sally on rakastunut Cliffiin, mutta tämä ei välitä naisesta.

Ohjaus:
Andrew Sinclair

Käsikirjoitus:
Andrew Sinclair

Näyttelijät:
John Wyman
Carol Royle
Holly Palance
John Terry
James H. Coburn IV
Roy Boyd
Ken Gampu
Cliff Twemlow
Josh Makawa
Bob Greer
Steve Powell
George Barrows
Maurice Evans
Jon Allen
Basil Chidyamathamba


Maa: UK

Genre: Action
 


Id: 2108


MiscInfo:
Widescreen approx. 1.50:1.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 60 vrk 2 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 60 vrk 2 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.