Kuvaus

Tarantino / Rodriguez Box  -  4 DVD

 

Kaksi elokuvamaailman omalaatuisinta nimeä, jotka ovat rikkoneet rajoja ja keränneet valtavasti huomiota ympäri maailmaa yhdistelmällään armotonta väkivaltaa, omaperäistä huumoria, nerokkaita dialogeja ja erikoista tekniikkaa.

 

PULP FICTION
Pulp Fiction on Quentin Tarantinon henkeäsalpaavan brutaali ja omintakeista huumoria täynnä oleva elokuva, joka kietoo yhteen joukon värikkäiden henkilöiden kohtaloita. Elokuvan mahtavaan tähtikaartiin kuuluu mm. John Travolta, Bruce Willis, Uma Thurman, Samuel L. Jackson, Tim Roth, Rosanna Arquette ja Christopher Walken.
Kesto: 2 h 28 min. Kuva: 16:9 Anamorfinen Widescreen 2.40:1.

SIN CITY
Sin City on ohjaaja Robert Rodriguezin elokuva, joka pohjautuu Frank Millerin saman nimiseen sarjakuvaan. Harvinaisen vahvaan tähti kaartiin kuuluu mm. Bruce Willis, Mickey Rourke, Josh Hartnett, Jessica Alba, Elijah Wood, Brittany Murphy ja Benicio del Toro.
Kesto: 1 h 59 min. Kuva: 16:9 Anamorfinen Widescreen 1.85:1

PLANET TERROR
Käsikirjoittaja-ohjaaja Robert Rodriguezin kehutussa grindhouse-elokuvassa Planet Terror joukko ihmisiä taistelee biologisesta asekokeilusta tartunnan saaneita zombeja vastaan. Elokuvaa tähdittää mm. Rose McGowan, Freddy Rodriguez, Bruce Willis ja Josh Brolin.
Kesto: 1 h 41 min. Kuva: 16:9 Anamorfinen Widescreen 1.78:1

DEATH PROOF
Quentin Tarantinon tyttöenergiaa pursuava Death Proof on sekoitus toimintaa, kauhua ja autoilla kaahailua parhaimmillaan. Kurt Russell on sosiopaatti stunttimies, jonka mieltymys väijyä seksikkäitä nuoria naisia johtaa pahoihin ikävyyksiin kun kohteeksi sattuu väärä ryhmä pahisbeibejä. Elokuvan muissa rooleissa nähdään mm. Rosario Dawson ja Zoe Bell.
Kesto: 1 h 49 min. Kuva: 16:9 Anamorfinen Widescreen 2.35:1

 

Ohjaajat: Robert Rodriguez, Quentin Tarantino


Tekstitys:  Suomi, Ruotsi

R2

K-18

Suomijulkaisu

uusi (muoveissa)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19,95 €
Sulkeutuu 81 vrk 8 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,95 € Sulkeutuu 81 vrk 8 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.