Kuvaus

225 sivua, kovakantinen, kansipaperi

Kun Tarja Halonen vuonna 2000 valittiin tasavallan presidentiksi, suomalaisessa yhteiskunnassa tapahtui asennemuutos.
  Hän oli ensimmäinen naispresidentti, paljasjalkainen helsinkiläinen jja modernin yhteiskunnan näköinen. Hän eli avoliitossa, hänellä oli tytär edellisestä avoliitosta, hän oli eronnut protestiksi kirkosta 1970-luvulla. Lisäksi hän oli hyvin koulutettu, ahkera ja määrätietoinen.
  Vaikka historian lehti kääntyi, vanhat asenteet olivat tiukassa. Talouselämä ja poliittinen eliitti törmäsivät uuteen yhdistelmään: nainen, valta ja uusi perustuslaki.
  Vallankäyttäjänä Tarja Halosella on terävät hampaat, mutta hän on joutunut puolustamaan valtaansa enemmän kuin mies olisi joutunut. Samalla hän nautti helposti lähestyttävänä syrjittyjen puolustajana bonuskortteineen ja kuvataideharrastuksineen suurempaa suosiota kuin kukaan edeltäjistään.

Presidentti Tarja Halosen toimittaja Hannu Lehtilän kahdenkeskeisiin keskuteluihin perustuva teos tuo uusia näkökulmia presidenttiin niin vallankäyttäjänä kuin ihmisenä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3 €
Sulkeutuu 97 vrk 7 h 7 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 97 vrk 7 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.