Kuvaus

Tarjotin, leikkeletarjotin on posliinia, tukevaa paksua talousposliinia ja valmistus voidaan ajoittaa aivan tarkasti vuosiin 1933-1945.  Silloin oli Saksassa valtaa pitämässä demokraattisesti vaaleilla valittu Nazi-puolue, joka oli luvannut kansalle työtä, elintasoa ja vapautta. Eräs heidän periaatteista oli antaa työtä kaikille, itseasiassa heidän tarjoama työ oli melkein pakko ottaa vastaan.  Tämän ns. Reichsarbeitsdienst ( lyhenne R. A. D )  ohjelman aikana valmistettuihin tavaroihin merkattiin usein työjärjestön merkki, logo symbooli. Se oli hakaristi ja sen ympärillä hammaspyörän kehä. Hammaspyörä symbolisoi tekniikkaa ja työtä , usein se oli tehdastyötä. Toisinaan näihin esineisiin kirjoitti tehdas yksinkertaisesti mustalla leimalla: Reicharbeitsdienst .

Esine on 100% aito ja vanha antiikki esine.  Hakaristi-Saksan katto organisaatio oli nimeltään ArbeitsFront lyhenne AF. Sen suurin ala-järjestö oli R.A.D. jonka valmistama tämä tuote tavara kohde on.  Paljon parjattu Hakaristi aikakausi kesti vain 12 vuotta. 

Leikkele tarjotin pöytään, tässä oli makkaroita, juustoja jne... pituus on 37 cm  ja leveys 23  cm...ja paino  1480 g. Huomaa nämä mitat ja painot, isompi kuin moni muu.....!!!     Punainen koriste raita juoksee reunalla ja  tarjotin on ehjä  !   Valoa vasten näkee, että esine on melkein kuin uusi, siisti ! Harvinainen näin siistinä ! Harvinainen, ehdottomasti aito Hakaristi tavara. Huomaa, näiden arvot pomppaavat ylöspäin pian, näitä ei enää ole.  Hinnat tuplaantuvat ! Tehdas on arvostettu Rosenthal Selb Baijeri.Tulitikku rasia antaa kokosuhdetta.

 Käytetty vanha antiikki esine, joka yhä kelpaa käyttöön. Myös ase militaria keräilijät haluvat näitä.  Ikää on jo nyt yli 83v....Kiehuvaa vettä ja saat tästä puhtaan ja hygienisen käyttöesineen. Säilytä jälkipolville.Posliini leikkele tarjotin pöytään,  hakaristi merkillä, aito ja hieno keittiö esine. Tästä on moni kokki keittiö alan ihminen ylpeä ! 

Mitä ne natsit oikein olivat, kun puhutaan, että he olivat pahoja? 

Natsit pyrkivät estämään kaiken informaation saannin ja vain heidän  suodattama ja manipuloima  uutinen oli oikeaa ja vain siihen piti uskoa. Kaiken maailman muu uutinen, lehti, juliste, radio-ohjelma  oli heti tuomittu FAKE NEWS ja niitä ei saanut jopa lain nojalla kuunnella. Ei saanut kuunnella edes ulkomaisia radio ohjelmia !  Oli vain yksi oikea totuus ja se oli heidän manipuloima ja suodatettu totuus asioista.

 Natsi on sellainen, joka ei hyväksy erilaista mielipidettä ja on heti tutkimatta edes asiaa ja mahdollista parannusehdotusta  vastaan ..... hän on todellinen tiukkapipo !   Fanaattinen tiukkapipo joka uskoo vuorenvarmasti oman "tietolähteensä " rehellisyyteen !  Sellainen oli 1930 luvun Saksassa ilmasto.

Miksi Saksan kansa hyväksyi moisen vääryyden ja kapeaotsaisen idean?  Kansa oli hyvin naivia ja vuosien aikana manipuloitu uskomaan omista naapurimaista asioita, joilla ei ollut mitään perää, ei minkäänlaista totuudenpohjaa,  vaan puhdasta panettelua ja mustamaalausta , jota juuri pahansuopaiset ihmiset halusivat uskoa. He uskoivat itse olevansa paljon parempia ihmisiä, kuin "aidan toisella puolen" asuvat ihmiset...heh heh. 

 Näitä hiemaan kieroonkasvaneita ja naivia ihmisiä käytti Nazi ( Natsi ) puolue hyväkseen ja he levittivät  ympärilleen puhdasta naapurimaa vihaa ....hyi hyi !      Monet natsit uskoivat, että maailmassa oli hyvä ja paha vastakkain ja he olivat hyvän puolella, hyvin harva ymmärsi, että molemmat voivat olla pahoja....vastavoima ei aina ole hyvä tai paha . Hyvän vastavoima ei ole paha ja pahan vastavoima ei ole hyvä, vaan molemmat voimat voivat olla hyviä tai pahoja, ajattele laveasti. 

Luontainen taipumus on ajatella, että itse ja oma piiri olisi juuri hyvien puolella, oikeassa olevien puolella,voittajien puolella, entä jos se ei olekaan niin,vaan tietolähteenä pidetty taho on pimittänyt oleellista tietoa ?  Totuus on joskus kummallinen......

Kansanluonteissa on eroja: USA:ssa on kansalainen heti pienemmän puolella, hyvä näytä sille jne. Suomessa on asia toisinpäin, suomalainen on automaattisesti suurenman puolella ja pienempää vastaan...suomalainen sanoo, hallitus on aina oikeassa, suuri päivälehti kirjoittaa rehellisesti, niinkuin asia ok

Kohde on Löbau, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 80 vrk 12 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

53 € Sulkeutuu 80 vrk 12 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.