Kuvaus

Oikeasti vähällä käytöllä ollut, vain vkl käytössä työpuhelimen takia, uudenveroinen nokia pois taarpeettomana.

Lisäksi tulee 3 suojalasia ja 2 kirkasta uutta takasuojaa kovia, 1 saman värinen vihreä kova takasuoja ja paikoillaan ole pehmeä suoja.

Ostin Elisalta 6.4. ja ollut vkl käytössä, android 10 käyttis. Tyhjennän puhelimen ja sinulla on kuin uusi älypuhelin kokemus. Takuupaperi tulee mukaan.

Suojalaseja on avaamattomassa paketissa 2 kpl. Otin näytöstä lasin pois , koska siinä oli naarmu ja halusin kuvata puhelimen näytön naarmuttomuuden. Myös takaosa on täysin naarmuton, koska pehmä suoja ollut kokoajan käytössä eka päivästä alkaen.

Siitä lähtee siisti känny uuteen kotiin oikealla huutokaupalla!

 

 

Lisätty 13.9.2020 8:54

Oli tullut tiedustelu huutopaketin mahdollisuudesta lähettää. Minulla ei ole sopivaa pakkausmateriaalia tuohon kokoon, joten kierrätän olemassa olevia pahvilaatikoita. Ja koska haluan lähettää myymäni tavarat hyvin pakattuna ilman särkyvää- merkintää, pakkaan tuotteet todella hyvin ja kunnon pehmusteilla, ettei tule jälkikäteen sanomista huonosta pakkaamisesta. Anteeksi tämä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
153 €
Sulkeutuu 7 vrk 15 h 39 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 153 € Sulkeutuu 7 vrk 15 h 39 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
12.9. klo 16:56

Voitko lähettää postipakettina 5,90 tai huutopakettina 6,60?

13.9. klo 8:47

Ikävä kyllä minulla ei ole sopivia paketteja noihin hintoihin, joten ilmoittamani hinta lähetyskuluihin pitää. Joutuisin ostamaan erikseen paketin noihin. Ja koska haluan toimittaa tavarat edullisesti ilman särkyvää- merkintään, pakkaan paketin hyvin.