Tuote on myyty käyttäjälle aadon70 hintaan 9,90 €

Kuvaus

Edgar Rice Burroughs: todella harvinainen kaksoisnide vuodelta 1929. 1. painos.

Tarzan viidakon herra on julkaistu myöhemmin nimellä Tarzan viidakon valtias.

Tarzan puolustaa viidakkoaan tunkeilijoilta – suurriistan metsästäjiltä ja orjien pyydystäjiltä. Hän on usein vaarassa, mutta viidakon asukkaat pelastavat Valtiaansa.

Vuorten keskellä viidakossa on kaksi ristiretkeläisten perustamaa kaupunkia, joissa heidän jälkeläisensä elävät noudattaen samoja keskiaikaisia tapoja kuin esi-isänsä 750 vuotta aiemmin. Näihin kaupunkeihin kulkeutuu monen viidakkoseikkailijan tie.

Ritarikaupungin prinsessa ja nuori amerikkalainen rakastuvat toisiinsa. Saaliinhimo ja mustasukkaisuus aiheuttavat hengenvaaran, mutta Tarzanin uljas hahmo ilmestyy paikalle juuri, kun tilanne muuttuu epätoivoiseksi. Viidakko pääsee tungettelijoistaan ja onni hymyilee Tarzanin ystäville.

Toinen kirja on myöhemmin julkaistu nimerllä Tarzan-kaksoset. Alun perin kahden pienoisromaanin kokoelma, joista ensimmäinen (The Tarzan Twins) ilmestyi 1927, jälkimmäinen (Tarzan and the Tarzan Twins, with Jad-bal-ja, the Golden Lion) 1936. Tämä kirja käsittää vain ensimmäisen suomennoksen.

Tarzanin sukulaislapset Dick ja Doc, joita sanotaan Tarzan-kaksosiksi, saavat kutsun saapua lomanviettoon Tarzanin luo Afrikkaan. Junavaurion seurauksena he joutuvat keskelle viidakkoa ja ihmissyöjien käsiin. Sieltä he pelastuvat viime tingassa. Tarzanin luo päästyään he lähtevät hänen kanssaan viidakkoon. Ankara sademyrsky vie pojat eroon Tarzanista ja Kultaleijonasta.

Viidakossa poikien onnistuu pelastaa nuori tyttö, jonka kauheat ihmisuhreja käyttävät auringonpalvojat ovat ryöstäneet. Mutta sitten tyttö ja Dick joutuvat vangeiksi, mikä on koitua molemmille kuolemaksi. Uskollinen ja urhea Doc seuraa vangittuja vapauttaakseen heidät ennen kuin heidän kohtalonhetkensä koittaa. Hetki lähenee, mutta Kultaleijona ja Tarzan ovat tulossa.

Kovakantinen kirja on erittäin siisti. Kontaktimuovilla päällystetty. Omistajan nimi tyhjällä sisälehdellä. Postikulut 4,9 e lisätään hintaan.

Voit yhdistellä nimimerkkiemme merluc, heleena44 ja belia777 ostoksia, jolloin postikuluissa tulee säästöä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 21.5.2024 0:24
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.