Kuvaus

Tuotteen Taste of the Wild Rocky Mountain 6 6 kg kuvaus


Taste of the Wild Rocky Mountain 6 6 kg

Koe villin luonnon maku Rocky Mountain -ruoalla 6 6 kg:n pakkauksessa. Tämä laadukas ja ravitseva ruoka on suunniteltu tarjoamaan lemmikillesi optimaalinen ravinto, joka muistuttaa sen alkuperäisiä ruokailutottumuksia.

Ominaisuudet:

  • Todellisen lihan maku: Herkullinen ja houkutteleva maku, joka saa lemmikkisi innostumaan ruokailusta.
  • Terveelliset valinnat: Sisältää laadukkaita proteiineja ja rasvoja, jotka tukevat lemmikkisi lihaksistoa ja yleistä terveyttä.
  • Luonnolliset ainesosat: Valmistettu luonnonmukaisista ainesosista, ilman keinotekoisia lisäaineita tai täyteaineita.
  • Sopii kaikenikäisille: Sopii kaikenikäisille koirille, tarjoten tasapainoisen ruokavalion pennuille, aikuisille ja seniorikoirille.
  • Ruokavalioarvot: Ravitseva koostumus tarjoaa tarvittavat vitamiinit, kivennäisaineet ja antioksidantit lemmikkisi hyvinvoinnin tukemiseksi.

Miksi valita Taste of the Wild Rocky Mountain -ruoka?

Taste of the Wild Rocky Mountain -ruoka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden antaa lemmikillesi herkullinen ja ravitseva ruoka, joka vastaa sen alkuperäisiä ruokavaliovaatimuksia. Tämä ruoka sopii kaikenikäisille koirille ja tarjoaa terveellisiä valintoja, jotka tukevat lemmikkisi hyvinvointia ja energiaa päivittäin.

Valitsemalla Taste of the Wild Rocky Mountain -ruoan, voit olla varma siitä, että annat lemmikillesi parasta mahdollista ravintoa, joka auttaa sitä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 6 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.