Kuvaus

Taulun koko on 50x45cm ja paino 2,8kg.  Taulussa on Arabian niemimaan historiaa...arabien kuuluisa puukko veitsi ja tuppi, heidän muita esineitä ja kamelikaravaani....se kulki tuhansia vuosia pitkän hiekkaisen ja pölyisen autiomaan halki, tuoden ja vieden tavaraa välillä Eurooppa ja Aasia sekä Eur-Aasia. Elokuvissa he kuljettivat myös nais ja mies orjia sidottuna kameliin...  Orja oli kauppatavaraa ja sen piti päästä luonnollisille tarpeilleen jne... eikä sairastua!     Orjuus ei ole poistunut vieläkään maailmasta, yhä ihmisiä kaapataan ja herätessä voi huomata  olevansa koko loppuelämänsä kurja,  liki arvoton orja. Olinpaikka tuntematon ja omistaja tekee sinulle aivan mitä haluaa.....

Taulu on OMAN valtiosta ja komea....sopii seinälle! Taulu on tavattoman upea ja sen huomio arvo on suuri. 

DE15JN902 Taulu OMAN ARABIA ja kertoo monen tuhannen vuoden kauppatiestä, kameli karavaani halki autiomaan....Kiina:sta Saksaan ja takaisin....tosin loppumatka tehtiin hevosilla ja laivoilla. Olen kulkenut myös itse vanhaa Silkkitietä pitkin, viimeinen etappi on Anatolia niemimaalla keski Turkissa kohti Istanbul. 

Modernia orjia voisi nimittää myös USA:ssa vankiloissa työtä tekevät vangit, heidän palkka on mitätön ja vankilat ovat yksityisiä  yksityisiä....oikeuslaitos lähettää aina lisää työvoimaa...

Pidä järki päässä: Islam uskovaisia on yli miljardi ja 99,9%  heistä on aivan yhtä rauhallisia kuin Kristitty tai Hindu, Budha uskovainen jne...joten älä syyllistä KOLLEKTIIVISESTI  ketään ja tee itsestäsi pelleä.  Ei Islam ole mikään paha tai julma uskonto, sillä Kristinuskon heikkous on siinä sen tavassa " Kääntää toinen poski kanssa, lyö vielä kerran..."  ja toisaalta on anteeksianto Kristinuskon  vahvuus, sillä siinä annetaan "virheelliset teot "  anteeksi. 

Islam,  Kristinusko ja jopa kiihko ortodoxi juutalaisuus ovat hyvin paljon samanlaisia uskontoja...Islam ei käytä sanaa Abraham vaan he kirjoittavat Ibraham jne...mutta liki  aivan samaa tarinaa .....

Monet uskontoja tutkivat lähteet kertovat GILGAMES tarinan, mikä alkaa Kaksoisvirran maasta URUK kaupungista jo tuhansia vuosia ennen Kristinuskon Jeesus yms... Kaupungin rikas kuningas Gilgames alkaa epäillä elämää ja kuolemaa ja saa vinkin, että jossain sinisen vuoriston piilossa on ikuinen nuoruuden lähde, jne.... jotkut koiranleuat sanovat, että sitä etsi myös vuoristosta Mooses....

Maapalloa varten olisi olemassa monta Jumalaa? Tuskin, yksi riittää, olkoon hänen nimensä mikä vaan.

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 21 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

23,90 € Sulkeutuu 11 vrk 21 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.