Kuvaus

Saksan  juna rautatie vuonna 1981 antoi lahjaksi eräälle työntekijälleen 25 vuoden palveluksesta TAULUN joka on puuta ja metallia. Koko on 25x27cm ja paino 1280g.  Taulussa on siipipyörä , joka myös otettiin Suomen VR tunnukseksi. Taulun yksi kulma on saanut pienen iskun.

Pari sanaa menneisyydestä: Aikoinaan rautatien alkuaikona Suomi kopioi ja otti juna veturi ja rautatie asioissa mallia Tzaarin Venäjältä ja Saksasta, me suomalaiset  olimme osa jättiläismäistä suurta " Äiti-Venäjää " ja meidän kiskojen raideväli tuli tietenkin samaksi kuin Venäjällä.  Venäjä taas kopioi ja katsoi mallia lähinnä Saksasta, vain vaunujen kytkin idean he ottivat USA:sta, muuten ei niin kaukaa mitään ideaa löydetty....Saksa oli lähellä ja teknisesti  hyvin  etevä valtio. 

Taulussa on kuvattuna siipipyörä ja monenlaisia rautatie juna ja veturi malleja, keskellä mahtava höyryveturi, takana hiilivaunu, koksivaunu...näitä käytti jopa Hakaristi Saksa ja silloin oli rautatien nimi Reichsbahn aina 2. Maailmansota loppuun asti vuonna 1945.. sota päättyi 8.5.1945 ja Venäjä kirjaa taas sodan päättymisen 9.5.1945. 

Joskus vuonna 1949 perustettiin nykyinen juna rautatie verkosto Saksaan ja se kulki ja kulkee yhä nimellä DB= Deutsche Bahn.

E24AG907 TAULU Kunniataulu Rautatie , siinä on textiä, jonka voi ehkä jopa irroittaa?  Märklin ihmiset voivat kiinnostua. Taulu on länsisaksan puolelta. 

VR on Suomen Rautatien nimitys.

Suomen kiskojen raideleveys on sama kuin Venäjällä ja nyt puuhaa Ukraina valtio , jolla on myös sama raideleveys, kuin Neuvostoliitto /Venäjä ,  omia junanraiteita kapeammaksi ,   raideleveyttä  muutetaan ja junia, vetureita,  vaunuja, myös,  koska Nato sotatavaraa pitäisi saada ilman vaunujen telinvaihtoa, nopeasti aina vaan kohti itää.. ....hirveen iso puuha ja kallis, mutta heillä on rahaa, ainakin lehtietojen mukaan.... Venäjän leveämpi raideväli on tietenkin parempi, junan kulku on vakaa  ja nyt odottaa Venäjä itse jo Kiinan magneettijuna kiskojen tuloa  , jolloin junat liikkuvat todella nopeasti, Kiinan uusi silkkitie on jätti projekti. Sitä rautatietä haluaa tukea suurin osa maapallon valtioista, on hyvä ihmiskunnalle..Sähköjuna magneetijuna ovat liki saasteettomia kuljetus logistiikka tapoja ja siihen siirrytään. Esim. Kiinasta tuleva konttilaiva kulkee isoa saastetta tehden, mutta nyt on jo konttilaiva ( Ranska ) 400m pitkä ja kulkee maakaasulla!!! Liki saasteeton tapa liikkua, kaasu on hyvä energialähde...Saksa käytti monta vuosikymmentä halpaa kaasua Venäjältä, koko teollisuus !  Kaasu on tärkeä koska rautamalmi teräs sulamispistettä ei voi saavuttaa esim. ruskohiilellä vaikka pitäisi koko kuukauden päällä....nyt vain harmi, joku iso valtio rikkoi kaasuputken ja nyt Saksa joutuu ostamaan 5 x kalliimpaa ja laadultaan huonompaa kaasua USA:sta. 

Tue Kiinan "Silkkitie " projektia, se vähentää saastetta. Toivotaan, ettei joku maa aseta pommeja Kiinan Silkkitielle.

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 87 vrk 16 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

31 € Sulkeutuu 87 vrk 16 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.