Kuvaus

Levyt naarmuttomia. Kansilehtisessä pientä kulumaa, mutta muuten siistissä kunnossa.

SUOTORPAN TYTTÖ (1940, 1h 6min)Suotorpan Helga on saanut aviottoman lapsen ja Lehtolan Mauri on sotkeutunut erään miehen surmatyöhön. Molemmat joutuvat puhdistamaan maineensa kyläyhteisön silmissä. Töivo Särkän idyllisen elokuvan rakastavaisia näyttelevät Tauno Palo ja Regina Linnanheimo.
NEITI TALONMIES (1945, 1h 26min) Hilja Valtosen romaaniin pohjautuva komedia kertoo reippaasta tytöstä, joka saa paikan yhteiskoulun talonmiehenä. Työnteon lomassa hän ehtii, myös opiskella ja valloittaa elämänsä rakkauden. Pääosissa Nelly Loven, Tauno Palo ja Kirsti Ortola.

NISKAVUORI TAISTELEE (1957, 1h 32min) Niskavuoreen tulee salaperäinen, poliisia pakoileva mies, joka kertoo olevansa tilan entisen karjakon poika, mutta vanha emäntä tunnistaa hänen todellisen taustansa. Edvin Laineen ohjaaman elokuvan pääosissa ovat Elsa Turakainen, Tauno Palo, Mirjam Novero ja Martti Katajisto.

KOVAA PELIÄ POHJOLASSA (1959, 1h 40min) Huoltoasemalla työskentelevä mies saa houkuttelevan tarjouksen. Hänen pitäisi esiintyä erään rikollispomon kaksoisolentona. Palkkion houkuttelemana, pahaa aavistamatta, mies suostuu ehdotukseen. Jännityselokuvan pääosissa ovat Tauno Palo ja Teija Sopanen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
Sulkeutuu 101 vrk 20 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 101 vrk 20 h 31 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.