Kuvaus

TAUNO PALO KOKOELMA 5.

SISÄLTÄÄ ELOKUVAT:

VALKOISET RUUSUT

VAIVAISUKON MORSIAN

HILMANPÄIVÄT

TULIPUNAINEN KYYHKYNEN

 

 

VALKOISET RUUSUT--

NUORI KUKKAKAUPAN MYYJÄ TOIMITTAA IHAILEMALLEEN KIRJAILIJALLE KIMPUN VALKOISIA RUUSUJA. HEIDÄN ROMANSSINSA KESTÄÄ VAIN HETKEN, MUTTA VUOSIEN KULUTTUA KIRJAILIJA LÖYTÄÄ NAISEN PÄIVÄKIRJAN. HELENA KARA JA TAUNO PALO NÄYTTELEVÄT PÄÄOSIA HANNU LEMISEN PALKITUSSA MELODRAAMASSA.

VALMISTUSVUOSI 1943

KESTO 1H 42MIN

VAIVAISUKON MORSIAN--

ANNAN JA ELIAKSEN HÄÄT SAAVAT DRAMAATTISEN LOPUN, KUN SULHANEN KAATUU KUOLLEENA ALTTARILLE. MENETYKSENSÄ KESKELLÄ NUORI NAINEN ETSII LOHTUA USKONNOSTA JA HÄNESTÄ KASVAA UUDEN HERÄTYSLIIKKEEN SIELUNPAIMEN. TUOTTAJA-OHJAAJA T.J. SÄRKKÄ JA NAYTTELIJÄ TAUNO PALO PALKITTIIN ELOKUVA 50-VUOTISJUHLAN TUNNUSTUSPALKINNOLLA. ANSA IKONEN VOITTI ROOLISTAAN JUSSIN.

VALMISTUSVUOSI 1944

KESTO 1H 47MIN

HILMANPÄIVÄT--

KIRKONKYLÄÄN SAAPUU UUSI KOMEA ASUKAS- TUOMARI HEIKKI JOHON APTEEKKINEIT JA POSTINEITI IHASTUVAT OITIS. HÄTÄVALHEET JA HULLUNKURISET VÄÄRINKÄSITYKSET NAURATTAVAT MATTI KASSILAN MAINIOSSA KOMEDIASSA. PÄÄOSISSA OVAT TAUNO PALO, AINO MANTSAS, MATTI RANIN JA EDVIN LAINE.

VALMISTUSVUOSI 1954

KESTO 1H 17MIN

TULIPUNAINEN KYYHKYNEN--

MATTI KASSILAN RIKOLLISELOKUVASSA TAUNO PALO ESITTÄÄ TOHTORIA, JOKA LÄHTEE MUSTASUKKAISENA VARJOSTAMAAN VAIMOAAN JA TÄMÄN RAKASTAJAA. YÖN KULUESSA HÄN JOUTUU OUTOJEN TAPAHTUMIEN PYÖRTEESEEN.

VALMISTUSVUOSI 1961

KESTO 1H 26MIN

YHTEISKESTO 6H 12MIN

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10,95 €
Sulkeutuu 93 vrk 21 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10,95 € Sulkeutuu 93 vrk 21 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.