Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Useinmat arvelivat tälläisen kiikari ja ooppera lasin olevan vuodelta 1895-1920, eli yli 100 vuotta vanhat.
Hyvin harvinainen malli, sillä linssit ovat OVAALIT  SOIKEAT !!  Vain pyöreä linssi voidaan tiivistää kunnolla, kaikki soikeat ja neliskulmaiset vuotavat AINA aikaa myöten ja päästävät pölyä sisään. Se sääntö pätee kellomaailmassa ja optiikka maailmassa, pyöreä on paras muoto, se voidaan rakentaa melko tiiviiksi, kun taas neliskulmainen ja soikea muoto vuotavat aina aikaa myöten. 
Myös tämän sisällä on pölyä ja tekninen kunto on vähän siinä ja tässä, mutta onhan tämä vanha ja mielenkiintoinen MUSEO esine. Pariisi
Mitat: 13x10cm ja kun sisemmän kiikariputken vetää ulos, on 2cm enemmän korkea.
Maalattua messinkiä ja vaatii kunnostusta, puhdistusta, mutta tästä saisi aivan loistavan harvinaisen kiikarin.
Paino 500g ja mukana seuraa aika lailla ikäloppu laukku.


OPT13JN202a Kiikari teatterikiikarit oopperakiikarit ovaalin muotoislla linsseillä, super harvinainen !
Pidämme yli 100v vanhana, mutta emme saa sitä todistettua, harmi! Kohde on Hampurissa, Saksa. Yhdistelen huutoja ja tämä on MUSEO tavara.

Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, kohtuullinen postimaksu! Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen danske pankin tilille

 Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja VAIN se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka OLETAT olevan mukana, mutta ei ole kuvassa, sitä ei ole mukana!  Siis katso valokuvaa tarkkaan ja mielelläni meilaan lisäkuvia, jolloin saat varmuuden siitä, että kohde on toiveidesi mukainen.
Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina OPTINEN tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "HYVÄ" ja kotona haivaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Jos TIEDÄN, että on VIKAA, tietysti kerron sen AINA!  Etäkauppa sisältää aina mahdollisuuden pettyä, näin käy meille kaikille ja jopa usein, sellaista se vaan on.  Mieti, soveltuuko ko. kauppatapa sinulle ollenkaan, sillä on paljon kuluttajia, jotka eivät osta milloinkaan  tavaraa näkemättä ja kokeilematta sitä.

 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ENNEN huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta, vaan kaikki kaupan EHDOT ovat  juuri ne, mitkä on ilmoituksessa mainittu, poikkeuksia ei ole.
Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

38,80 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.3.2020 15:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.