Kuvaus

Tuotteen Techly ICA-PM 100WH projektorin kiinnike Katto Valkoinen kuvaus


Techly ICA-PM 100WH projektorin kiinnike Katto Valkoinen

Techly ICA-PM 100WH on laadukas valkoinen projektorin kiinnike, joka on suunniteltu erityisesti kattoasennukseen. Tämä kiinnike tarjoaa monipuolisen ja turvallisen tavan asentaa projektori sopivaan korkeuteen. Se on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka haluavat nauttia korkealaatuisesta kuvanlaadusta ja ainutlaatuisesta katseluelämyksestä.

Ominaisuudet:

  • Kiinnitystyyppi: Katto
  • Enimmäispaino: 10 kg
  • Tuotteen korkeus: 218 mm
  • Syvyys (min.): 17 cm
  • Syvyys (maks.): 30,7 cm

Techly ICA-PM 100WH:n valkoinen väri sopii hyvin erilaisiin sisustuksiin ja tekee siitä huomaamattoman osan huonetta. Kiinnikkeen kestävä rakenne varmistaa, että projektori pysyy tukevasti paikallaan ja pystyy kestämään jopa 10 kg painon. Voit siis luottaa siihen, että projektorisi pysyy turvallisesti kiinnitettynä kattoon.

Tämä kiinnike tarjoaa myös säädettävän korkeuden, joka mahdollistaa projektorin optimaalisen sijoituksen. Voit helposti säätää korkeuden 218 mm:stä 30,7 cm:iin, jotta saat juuri haluamasi katselukulman ja kuvan sijainnin.

Techly ICA-PM 100WH on luotettava ja kestävä valinta projektorin kiinnitykseen. Sen helppo asennus ja monipuoliset säätömahdollisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin kotiin kuin ammattikäyttöönkin. Nauti kor

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 15 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.