Kuvaus

Tuotteen Teesa Smart VAC 2 kuvaus


Teesa Smart VAC 2

Oletko kyllästynyt perinteisen imurin kömpelyyteen? Teesa Smart VAC 2 on täällä ratkaisemaan ongelmasi! Tämä älykäs imuri tekee siivouksesta vaivatonta ja tehokasta. Se on suunniteltu helpottamaan elämääsi ja pitämään kotisi puhtaana ilman vaivaa.

Teesa Smart VAC 2 on varustettu älykkäällä navigointijärjestelmällä, joka tunnistaa huoneesi muodot ja esteet. Tämä mahdollistaa imurin tehokkaan liikkumisen ja tarkat puhdistustulokset. Voit unohtaa ahtaat nurkat ja vaikeasti tavoitettavat alueet - Teesa Smart VAC 2 selvittää ne vaivatta.

Teesa Smart VAC 2 on myös erittäin hiljainen, joten voit antaa sen hoitaa siivouksen vaikka yöllä ilman häiriöitä. Voit myös ohjata imuria älypuhelimellasi tai tabletillasi kätevän mobiilisovelluksen avulla. Voit asettaa aikatauluja ja valvoa imuroinnin etenemistä missä tahansa oletkin.

Teesa Smart VAC 2 on varustettu tehokkaalla imurilla, joka poistaa tehokkaasti pölyn, hiukset ja lemmikkien karvat kaikilta pinnoilta. Sen suodatin jälleenrakentaa myös ilmanlaatua, joten voit nauttia puhtaasta ja terveellisestä sisäilmasta.

Ei enää tarvetta raskaalle imurin kantamiselle tai johdon kanssa taiteilulle. Teesa Smart VAC 2 on langaton ja helppo käyttää. Sen kestävä akku tarjoaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella.

Tule ja kokeile Teesa Smart VAC 2:ta - älykäs imuri, joka tekee siivouksesta nopeaa, vaivatonta ja tarkkaa. Nauti puhtaasta kodista ilman stressiä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 68 vrk 18 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.