Kuvaus

Tuotteen Tefal Ultracompact voileipäkone 700 W Musta Ruostumaton teräs kuvaus


Tefal Ultracompact voileipäkone 700 W Musta Ruostumaton teräs

Tefal Ultracompact voileipäkone on täydellinen apuväline aamiaisen valmistukseen. Sen tehokas 700 W moottori takaa nopean ja tasaisen paistotuloksen, joka sopii täydellisesti kaikenlaisiin leipiin.

Tämä voileipäkone on suunniteltu erityisesti kompaktiin keittiöön, joten se vie vain vähän tilaa työtasolta. Sen musta ruostumaton teräsrakenne tuo tyylikkyyttä ja kestävyyttä keittiöösi.

Tefal Ultracompact voileipäkoneella voit valmistaa herkullisia voileipiä vain muutamassa minuutissa. Sen leivänpaahtimet ovat suunniteltu paistamaan leivät tasaisesti ja kultaisen ruskeiksi joka kerta.

Tämä voileipäkone on varustettu kätevillä toiminnoilla, kuten automaattisella leivän asettelulla ja lämpötilan säädöllä. Voit valita haluamasi paistotason leivän paksuuden mukaan, jotta saat juuri sellaisen voileivän kuin haluat.

Oli sitten aamiaisen valmistaminen tai välipalojen tekeminen, Tefal Ultracompact voileipäkone tekee siitä helppoa ja nopeaa. Hanki nyt tämä monipuolinen ja tyylikäs voileipäkone keittiöösi ja nauti herkullisista voileivistä aina kun haluat.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 65 vrk 14 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.