Kuvaus

Kauhuklassikot:

Tobe Hooperin ohjaamat/tuottamat elokuvat 1-6

  • Teksasin Moottorisahamurhat - Special Edition (1974) 2DVD
  • Teksasin Moottorisahamurhaaja 2 (1986)
  • Leatherface: Texas Chainsaw Massacre 3 (1990)
  • Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (1994)
  • Texas Chainsaw (2013)
  • Leatherface (2017)

++ Uudemmat näkemykset aiheesta, jättibonuksin

  • Texas Chainsaw Massacre: Remake - Uncut Special Edition (2003) 2DVD
  • Texas Chainsaw Massacre: The Beginning - Uncut (2006) 2DVD

Pääosissa kauhun kulttihahmot Gunnar Hansen, Ken Foree, ja Oscar-palkitut Dennis Hopper, Viggo Mortensen, Matthew McConaughey, Renee Zellweger

Kulttikauhua, osa leffoista loppuunmyytyjä, harvinaisia

K18

 

Kaikki huudettavat Tobe Hooper -ohjaukset/leffat:

https://www.huuto.net/haku/words/Tobe+Hooper/sellernro/1989369

 

 

Teksasin moottorisahamurhat (1974) 2DVD

Nuorisojoukko ajaa lomallaan Teksasin syrjäseutujen läpi. Outo hiippari liftaa kyytiin, viiltelee itseään, uhkailee, mutta hänet saadaan pullautettua ulos pakettiautosta.

Myöhemmin nuoriso tutkii lähimaaston outoa taloa. Löytyykö sieltä puhelinta, ruokaa - Ei, sieltä löytyy kaamea Leatherface "nukutusvasara" käsissään...

 

SItä on kutsuttu "elokuvahistorian vihatuimmaksi elokuvaksi". Televisio-ohjelmissa keskusteltiin kiivaasti ja elokuvasta muodostui videoväkivallan symboli ja sai aikaan ennennäkemättömän katsojarynnäkö.

Useissa pohjoismaissa vaadittiin filmin esityskieltoa, poliisiratsiat lamaannuttivat videoliikkeet, kopioita haltuunotettiin ja tuhottiin ja elokuvan kaupustelijat joutuivat oikeuden eteen. Täällä ja muualla maailmassa syntyneestä moraalipaniikista huolimatta Tobe Hooperin elokuvasta tuli jättimenestys joka toi kasaan melkein 40 miljoonaa euroa. Runsaat 700 kertaa oman budjettinsa.

Arvostetut elokuvaluojat kuten Stanley Kubrick ja Steven Spielberg osoittivat ihastustaan elokuvaan, viimeksimainittu jopa siinä määrin että pestasi Hooperin ohjaamaan suurmenestyksen nimeltä "Poltergeist".

Extrat:

  • Elokuvan 2 versiota, alkup 4:3 ja 16:9 Widescreen
  • Kommenttiraita: Tobe Hooper + Gunnar Hansen
  • Ylimääräiset otokset
  • Poistetut kohtaukset
  • Trailerit
  • Valokuvagalleriat
  • Biografiat
  • A Family Portrait - muistelo dokumentti, 77min

 

 

Teksasin moottorisahamurhaaja 2 (1986)

Vuonna 1974, kauhun ystävät juhlivat Tobe Hooperin brutaalin mestariteoksen, Moottorisahamurhaaja, ensi-iltaa. Elokuva nosti kauhuelokuvien rimaa uudelle tasolle ja antoi lajityypille kirjaimellisesti uudet kasvot.

Kaksitoista vuotta myöhemmin, Hooper käynnisti sahat uudelleen sairaan viihdyttävän jatko-osan muodossa, Oscar-ehdokas Dennis Hopperin yhdessä uransa herkullisimmassa roolissa tähdittämänä. Tiedossa on enemmän verta, suolenpätkiä ja gorea... ja lajityyppi saa jälleen uutta mielisairasta - ja viihdyttävää - potkua!

Texas Ranger nimeltä Lefty Enright on hautonut vuosikymmenen ajan kostavansa Sawyerin kannibaaliperheelle - Leatherface, Chop, Top, Cook ja isoisä - perheensä murhan. Apua hän saa radiojuontajalta, joka on myös päättänyt saada terrorin loppumaan, ja Lefty raivaa tiensä Sawyerien teurastamoon, missä eeppiset mitat saava taistelu alkaa ja hyvän ja pahan väliset rajat silputaan palasiksi!

Extrat:

  • Dennis Hopperin ja ohjaajan kommenttiraita
  • Muiden näyttelijöiden kommenttiraita
  • 5 poistettua kohtausta
  • 6-osainen kooste "It runs in the family"
  • Traileri
  • Kuvagalleria

 

 

Leatherface: Texas Chainsaw Massacre 3 (1990)

Legenda ja armoton painajainen saa jatkoa. Jeff Burr (mm Pumpkinhead) on ohjannut Leatherfacen valkokankaille hurjempana kuin koskaan. Pari opiskelijaa, jotka ajavat läpi mantereen, houkutellaan pois valtaväylältä pölyisille Teksasin pikkuteille.

Vaara vaanii Leatherfacen ja kauhuperheen taholta - he ovat outo kannibalistinen klaani verta käsissään ja alati pahat mielessä. Pääosissa Ken Foree (Dawn of the dead 1978) ja Viggo Mortensen (TSH 1-3)

Extrat

  • Valittavissa leikkaamaton versio
  • Ohjaajan kommenttiraita
  • Alkuperäinen vaihtoehtoinen loppu
  • "The Saw is the family" dokumentti


 

 

Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (1994)

Vilmer (Matthew McConaughey/mm True Detective) on sadisti, jolla on mekaaninen jalka. Yhdessä häiriintyneen perheensä he aikovat pistää lihoiksi kaksi kaupunkiin saapunutta pahaa-aavistamatonta pariskuntaa, jotka olivat hiljattain autokolarissa.

Joukolle huurupäitä bensankäryisiä tappajia tämä olisikin vain kakunpala, ellei yksi aiotuista uhreista olisi Jenny (Renee Zellweger), sisukas taistelija, joka laittaa motosahahäjyille hiekkaa tankkiin ja lyijyä kaaliin.

Mutta mihin asti se tässä verilöylyssä riittää?

Ekstrat

  •  Traileri

 

Texas Chainsaw (2013)

Saagan viides osa jatkuu suoraan ensimmäisen osan (1974) lopun railakkaista tapahtumahetkistä...

Newt, kaupunki Teksasissa, oli vuosikymmenien ajan kauhun kokemusten näyttämönä ihmisen toisensa jälkeen kadotessa jälkiä jättämättä. Paikallinen Sawyerin perhe oli ilmiselvästi lukuisten raakojen murhien takana, joten raivoisa joukko paikkakuntalaisia otti oikeuden omiin käsiinsä: saadakseen kaupunkiin rauhan, tappoivat kaupungin asukkaat raakalaisperheen viimeisenkin jäsenen. Tai niinhän sitä luultiin...

Vuosikymmeniä myöhemmin nuori nainen Heather perii tilan Teksasista isoäidiltään, jota hänellä ei pitänyt olla. Määränpäästä paljastuu eristyksissä oleva ruhtinaallinen kartano. Äkkivauraudella on hintansa, kun Heather kompastuu kauhuun, joka odottaa häntä kartanon kaameissa kellareissa.

Ekstrat:

  • Elokuvan työryhmän kommenttiraita
  • Aiempien osien näyttelijöiden kommenttiraita, mm Gunnar Hansen, Marilyn Burns
  • Dokkareita
  • Vaihtoehtoinen alku
  • ym

 

Leatherface (2017)

Nuori Jed suljetaan psykiatriseen hoitolaitokseen, kun paikallisen sheriffin tytär on mystisesti tapettu. Kymmenen vuotta myöhemmin hän pakenee ja kostoa janoava sheriffi aloittaa ajojahdin.

Matkan varrella Jedista muovautuu legendaarinen murhaaja.

 

Texas Chainsaw Massacre: Remake - Uncut Special edition (2003) 2DVD

Viisi nuorta ottaa Teksasin takamailla kyytiinsä järkyttyneen liftarin, joka ampuu itsensä autossa. Itsemurhan säikäyttämät nuoret hakevat apua paikallisilta, mutta tilanne muuttuu yhä epätodellisemmaksi, kun he koputtavat syrjäisen maatalon oveen.

Käy ilmi, että asukkaat ovat sisäsiittoisia psykopaatteja, ja epäonniset nuoret joutuvat pakenemaan henkensä edestä. Heidän kannoillaan on moottorisahaa kantava rujo ihmissyöjä nimeltä Leatherface.

Elokuva perustuu vuonna 1974 valmistuneeseen klassikkoelokuvaan The Texas Chainsaw Massacre. Alkuperäisen elokuvan käsikirjoittaja ja ohjaaja Tobe Hooper on ollut mukana tuottamassa tätä kauhuklassikon uusintaversiota.

+ runsaasti lisämateriaaleja

 

Texas Chainsaw Massacre: The Beginning - Uncut (2006) 2DVD

Hewittin häiriintynyt perhe löytää ja ottaa 'suojiinsa' mitä julmimmissa olosuhteissa syntyneen, hylätyn lapsen. Kammottavan kasvatuksen tuloksena Thomasille kasvaa kyltymätön intohimo moottorisahoihin ja kidutukseen.

Huonompi homma neljälle teinille, jotka paikallinen "lainvalvoja" ottaa nalkkiin ja toimittaa Hewittien sadistiseen kauhujen taloon. Teinien on taisteltava viimeiseen hengenvetoon Thomasin murhanhimoisten halujen ottaessa vallan. Leatherface on syntynyt.

+ runsaasti lisämateriaaleja


 

Ohjaus: Tobe Hooper, Kim Henkel, Jeff Burr

Käsikirjoitus: Tobe Hooper, Kim Henkel

Näyttelijät: Gunnar Hansen, Marilyn Burns, Paul A. Partain, Edwin Neal, Jim Siedow, Teri McMinn, John Dugan, Dennis Hopper, Caroline Williams, Bill Moseley, Kinky Friedman, Kate Hodge, Viggo Mortensen, William Butler, Ken Foree, Joe Unger, Tom Everett, Renée Zellweger, Matthew McConaughey, Alexandra Daddario, Dan Yeager, Trey Songz

 

Kesto: noin 12 tuntia, + kymmeniä tunteja extroja

Aluekoodi: R2 = eurooppa

Kuva: 16:9 Widescreen

Ääni: Englanti 5.1

Tekstitys: Suomi, ruotsi, englanti /// PAITSI: TCM 3 Leatherface, jota ei ole julkaistu tekstitettynä, ja TCM 2, TCM 5, TCM 6, TCM 2003 ja 2006, joissa englanti tekstitys

 

 

Kunto: hyväkuntoinen, parissa levyssä hiusjälkeä - ei vaikuta toistoon

 

 

Katso myös muut kohteeni: http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1989369

Keräily/harvinaisuuksia yms

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 18 vrk 19 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

117,50 € Sulkeutuu 18 vrk 19 h 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
1.2. klo 13:11

Onko kaikissa suomitekstit

1.2. klo 14:24

Ei ole, kaikkia näitä ei ole julkaistu suomi txt tai loppuunmyyt.
Suomi, ruotsi, englanti /// PAITSI: TCM 3 Leatherface, jota ei ole julkaistu tekstitettynä, ja TCM 2, TCM 5, TCM 6, TCM 2003 ja 2006, joissa englanti tekstitys