TEMPUR Brand Store Turku
Tervetuloa nukkumisergonomian erikoismyymälään, todelliseen Sleep Centeriin.
Meiltä löydät kaiken tarvittavan hyvään uneen: vertaansa vailla olevat nukkumisergonomian asiantuntijat ja aidot painetta vähentävät Tempur-patjat ja tyynyt.
Tuotteet nähtävissä Eerikinkatu 9, 20100 Turku.

Kuvaus

Tietoja tästä patjasta
Patja on ollut pari kuukautta unitutkimuskäytössä ja on uuden veroisessa kunnossa. Patjan päällä on koko tutkimusjakson ajan ollut sekä Tempur Fit -suojalakana, joka suojaa patjaa likaantumiselta ja kosteudelta. Patjan normaalihinta on 2997€ joten säästät nyt 1000€!

Miksi TEMPUR®?
Tempur on tutkitusti markkinoiden paras sänky: Tempurilla on tyytyväisimmät käyttäjät, se on paras selälle, paras allergikoille, siinä on paras design ja paras laatu (Taloustutkimus 2017). Teemme yhteistyötä terveydenhoidon ammattilaisten kanssa ja maailmanlaajuisesti 75 000 terveydenhoidon ammattilaista suosittelee Tempuria. Suomessa Tempurin kanssa yhteistyötä tekee mm. Suomen Fysioterapeutit, Suomen Selkäliitto, Uniliitto, Kipu RY ja Suomen Nivelyhdistys. 

Tempur Cloud Elite -patja 
TEMPUR® Cloud -patjamallisto on suunniteltu pehmeyttä arvostaville nukkujille. Patjan pehmeällä pintakerroksella lepäät kuin höyhenillä, mutta nautit samalla alla olevan Tempur-materiaalin hyödyistä, sillä patjassa yhdistyvät ihanteellisessa harmoniassa TEMPUR-materiaalin tukiominaisuudet sekä Cloud-patjan innovatiivinen TEMPUR® Extra Soft -materiaali. TEMPUR Cloud -patjan pehmeys syleilee kehoasi höyhenen kevyesti! Ainutlaatuinen materiaali muotoutuu kehosi mukaan jakaen vartalosi painon tasaisesti koko patjalle, lieventäen painerasitusta ja yöllistä liikehdintää. Patjoissa on pehmeä, muotoon ommeltu päällinen, joka tekee patjasta yhtä tyyliikään näköisen kuin mukavan tuntuisenkin. TEMPUR® Cloud -Patjat ovat allergiatestattuja ja käsitelty bakteereja sekä pölypunkkeja vastaan. Sopii loistavasti myös säätövuoteisiin.

Soita 0458639788 ja kysy lisää tai laita sähköpostia turku@tempur.fi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1 997 €
Sulkeutuu 93 vrk 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 997 € Sulkeutuu 93 vrk 30 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
17.12. klo 15:55
Kysymys poistettu.