TEMPUR Brand Store Turku
Tervetuloa nukkumisergonomian erikoismyymälään, todelliseen Sleep Centeriin.
Meiltä löydät kaiken tarvittavan hyvään uneen: vertaansa vailla olevat nukkumisergonomian asiantuntijat ja aidot painetta vähentävät Tempur-patjat ja tyynyt.
Tuotteet nähtävissä Eerikinkatu 9, 20100 Turku.

Kuvaus

Tämän vuodekokonaisuuden runko, pääty ja jalat tulevat uutena paketissa meidän keskusvarastolta. Sängyn värin saat valita itse (katso kuva 3). Sijauspatja on ollut esillä Turun myymälässämme. Sänkypaketin normaalihinta on 6443€ joten säästät nyt 1294€!

Miksi TEMPUR®?
Tempur on tutkitusti markkinoiden paras sänky: Tempurilla on tyytyväisimmät käyttäjät, se on paras selälle, paras allergikoille, siinä on paras design ja paras laatu (Taloustutkimus 2017). Teemme yhteistyötä terveydenhoidon ammattilaisten kanssa ja maailmanlaajuisesti 75 000 terveydenhoidon ammattilaista suosittelee Tempuria. Suomessa Tempurin kanssa yhteistyötä tekee mm. Suomen Fysioterapeutit, Suomen Selkäliitto, Uniliitto, Kipu RY ja Suomen Nivelyhdistys. 

Kehon ja selän tulisi saada öisin riittävää tukea ja tässä tärkeimmässä roolissa on patja. Yöuni vaikuttaa merkittävästi vireystilaamme ja näin ollen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme. Siksi on tärkeää valita laadukas ja omalle keholle sopiva patja. Omaa nukkumisergonomiaa tukevan patjan valintaan kannattaa käyttää sekä aikaa että resursseja. Oikeanlainen patja tukee kehon muotoja luonnollisesti, rauhoittaa yöunta ja näin luo perustan virkeään päivään joka yö.

Uusi TEMPUR North-vuodekokonaisuus on inspiroitunut pohjoisen avarista maisemista ja koskemattomasta luonnosta.
TEMPUR North -vuoteen muotoilu on elegantti ja leijuvan kevyt. Tyylikäs vuodekokonaisuus on luotu nykyaikaiseen kotiin. North erottuu edukseen ainutlaatuisen kaarevan muotoilunsa ansiosta, joka tekee vuoteesta veistoksellisen ja kutsuvan. Vuoteen jalat ovat piilotettuina sen alle näkymättömiin ja sängynpääty ei kosketa lainkaan lattiaa. Tuloksena on keveä vuode, joka vaikuttaa kuin leijuvan ilmassa, ja rauhoittava keveyden vaikutelma, joka muistuttaa pohjoisen luonnon seesteisyydestä. Vuoteen patja ja vuoderunko ovat päällystetty yhtenäisellä kauniisti kudotulla verhoilukankaalla.

TEMPUR Cloud Deluxe -sijauspatja
TEMPUR Cloud Deluxe on 9 cm paksu pehmeä sijauspatja, jonka päällimmäinen Soft-Touch -kerros lisää patjan pehmeyttä ja muotoutumisominaisuuksia. TEMPUR Cloud -patjat houkuttelevat nukkujan syleilyynsä ylellisellä pehmeydellään. Patjalla lepäät kuin höyhenillä ja nautit samalla alla olevan tukea antavan TEMPUR-materiaalin hyödyistä. TEMPUR-materiaali muotoutuu yksilöllisesti kehosi mukaan jakaen vartalosi painon tasaisesti koko patjalle, lieventäen painerasitusta ja vähentäen yöllistä liikehdintää.

Vuodekokonaisuus sisältää

  • 2kpl North Box 90x200cm -vuoderunko valitsemallasi värillä
  • 1kpl North Cloud Deluxe 9x180x200cm -sijauspatja
  • 1kpl North Design 180cm -sängynpääty
  • 2kpl North tukijalka
  • 4kpl North jalka

Soita 0458639788 ja kysy lisää tai laita sähköpostia turku@tempur.fi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 149 €
tai
Sulkeutuu 50 vrk 20 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 149 € Sulkeutuu 50 vrk 20 h 35 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.