Tempur Brand Store Hyvinkää
Tervetuloa nukkumisergonomian erikoismyymälään, todelliseen Sleep Centeriin.
Meiltä löydät kaiken tarvittavan hyvään uneen: vertaansa vailla olevat nukkumisergonomian asiantuntijat ja aidot painetta vähentävät Tempur-patjat ja tyynyt.
Tuotteet nähtävissä Kauppakeskus Willa, Hämeenkatu 9, Hyvinkää.

Kuvaus

TEMPUR Hybrid Luxe patjoja 2kpl! 80x200x30cm

Patjat ovat Hyvinkään myymälässä.

Hybrid-patjamallistossa yhdistyvät aidon TEMPUR-materiaalin ja huippuluokan joustinpatjan parhaat puolet. TEMPUR-materiaali muotoutuu yksilöllisesti kehosi mukaan ja vähentää painerasitusta. Samalla patjan alaosan jousisto reagoi pehmeästi vartalosi liikkeisiin. Tuloksena on mukavuuden ja ergonomisen tuen täydellinen tasapaino, joka nostaa nukkumiskokemuksesi uudelle tasolle.
Hybrid-patjan yläosa on aitoa TEMPUR-materiaalia ja alaosan muodostaa Precision MicroCoils -jousisto, jossa jokainen yksilöllisesti koteloitu jousi on tarkkaan harkittu ja mitoitettu. Näin ne toimivat harmoniassa TEMPUR-materiaalin kanssa, reagoiden liikkumiseesi ja varmistaen syvän vakaan tuen.

NYT VAIN 99,50€/kk!
3400€ (Norm. 4590€)

Huom. Paketissa oleva patja on aivan UUSI, toinen patja on myymälässä ollut mallikappaleena. Myönnetään täysin normaali takuu.

Tuoteet on nähtävissä ja kokeiltavissa HYVINKÄÄN Tempur Brand Storessa, Kauppakeskus Willassa Hämeenkatu 9, 05800 Hyvinkää.

Lisätietoja: hyvinkaa@tempur.fi tai 040 1240764

Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,8 % ja luottohinta 1 709 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (01/2020) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 81 vrk 21 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.