TEMPUR Brand Store Vantaa
Tervetuloa nukkumisergonomian erikoismyymälään, todelliseen Sleep Centeriin.
Meiltä löydät kaiken tarvittavan hyvään uneen: vertaansa vailla olevat nukkumisergonomian asiantuntijat ja aidot painetta vähentävät Tempur-patjat ja tyynyt.
Tuotteet nähtävissä Kauppakeskus Tikkuri, 2krs, Asematie 4-10

Kuvaus

TEMPUR FIT -peitto pitää kehon lämpötilan ihanteellisena läpi yön. TEMPUR FIT -lämpöpeitto huolehtii ihannelämmöstäsi yöllä varastoimalla kehosi lämpöä ja palauttamalla sen yön aikana.

Peittojen päälliset ja täytteet on käsitelty ainutlaatuisen AVARUUS teknologian FRESH-menetelmällä: se perustuu luonnosta saatavaan neem-öljyyn ja tarjoaa erittäin toimivan mikrobien ehkäisykäsittelyn, joka 100 %:n luonnonmukaisena pitää vuoteesi puhtaana ja raikkaana. Kaikkien TEMPUR Fit® -untuvapeittojen täyte onTEMPRAKON®untuvatäytettä, joka vallankumouksellisena teknologiana yhdistää keveyden, hyväilevän pehmeyden ja nukkumislämpötilan säätöominaisuudet.

Valitse peitto ja sen paksuus makuuhuoneen lämpötilan ja oman kehonlämpötilan mukaan. Standard-peitto sopii viileään makuuhuoneeseen (< 20 °C) ja nukkujille, jotka kaipaavat lämmintä untuvapeittoa yöksi.  Peitot ovat laadukast 100 % puuvillaa. TEMPUR-peitto on vesipestävä 60 °C -asteessa. Kaikkien peittojen täytteenä on eurooppalaista untuvaa (laatuluokka 1), joka tekee peitoista hengittäviä mutta lämpimiä.

Vantaan myymälässä 2 kpl malleina olleita siistejä peittoja heti mukaan!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

250 € / kpl
Sulkeutuu 5 vrk 17 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

250 € Sulkeutuu 5 vrk 17 h 13 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.