Ilmoitus on sulkeutunut

TEMPUR Brand Store Turku
Tervetuloa nukkumisergonomian erikoismyymälään, todelliseen Sleep Centeriin.
Meiltä löydät kaiken tarvittavan hyvään uneen: vertaansa vailla olevat nukkumisergonomian asiantuntijat ja aidot painetta vähentävät Tempur-patjat ja tyynyt.
Tuotteet nähtävissä Eerikinkatu 9, 20100 Turku.

Kuvaus

Rungot, pääty ja jalat ovat avattu uutena paketista esille 1.4.2019. Patja on ollut unitutkimuskäytössä muutaman kuukauden ja patjan päällinen on pesetetty pesulassa unitutkimuksen jälkeen. Patjan päällä on ollut koko unitutkimuksen ajan sitä suojaava suojalakana. Sänkykokonaisuuden normaalihinta on 5565€ eli säästät nyt 1566€! 

Miksi TEMPUR®?
Tempur on tutkitusti markkinoiden paras sänky: Tempurilla on tyytyväisimmät käyttäjät, se on paras selälle, paras allergikoille, siinä on paras design ja paras laatu (Taloustutkimus 2017). Teemme yhteistyötä terveydenhoidon ammattilaisten kanssa ja maailmanlaajuisesti 75 000 terveydenhoidon ammattilaista suosittelee Tempuria. Suomessa Tempurin kanssa yhteistyötä tekee mm. Suomen Fysioterapeutit, Suomen Selkäliitto, Uniliitto, Kipu RY ja Suomen Nivelyhdistys. 

Kehon ja selän tulisi saada öisin riittävää tukea ja tässä tärkeimmässä roolissa on patja. Yöuni vaikuttaa merkittävästi vireystilaamme ja näin ollen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme. Siksi on tärkeää valita laadukas ja omalle keholle sopiva patja. Omaa nukkumisergonomiaa tukevan patjan valintaan kannattaa käyttää sekä aikaa että resursseja. Oikeanlainen patja tukee kehon muotoja luonnollisesti, rauhoittaa yöunta ja näin luo perustan virkeään päivään joka yö.

Patjamallistomme edustaa uniteknologian ehdottomasti parasta laatua ja  nukkumisergonomiaa vuosiksi eteenpäin

Unitutkijamme ja tuoteinsinöörimme oppivat koko ajan jotakin uutta unesta. Tämän tuloksena TEMPUR tuo jatkuvasti uusia ergonomisia ratkaisuja makuuhuoneeseen. TEMPUR-materiaali sopii vuosien kehitystyön ansiosta kaikenlaisten nukkujien tarpeita.

Keksimme patjan uudestaan. Jälleen kerran. Harva patjabrändi käyttää niin paljon resursseja  uusien tuotteiden innovoimiseksi kuin TEMPUR®. Me TEMPURilla olemme täysin sitoutuneita tarjoamaan käyttäjillemme parasta mahdollista unta. Siksi panostamme jatkuvasti uusien patjateknologien innovointiin ja uniteknologiamme kehittämiseen.

Uusi TEMPUR® Hybrid –patjamallisto yhdistää huippujousiston ja TEMPUR-materiaalin ainutlaatuisella tavalla! Patjassa on laadukas MicroCoil –jousisto, joista jokainen on erikseen pussitettu. Jousistojen päälle sijoitettu TEMPUR®-materiaali muotoutuu ihanteellisesti kehon muotojen mukaisesti heti ensikosketuksesta lähtien. Patja on helppohoitoinen päällisen sivuun sijoitetun vetoketjun ansiosta. 

Tässä 25cm paksussa TEMPUR Hybrid Elite –patjassa nautit perinteisen joustinpatjan tunnusta yhdistettynä TEMPUR-materiaalin tukimonaisuuksiin. Jokainen MicroCoil –jousi on erikseen pussitettu ja niiden päälle sijoitettu TEMPUR-materiaali muotoutuu ihanteellisesti kehon muotojen mukaisesti heti ensikosketuksesta lähtien.

Patjan päällisen CoolTouch™ –ominaisuus pitää ensikosketuksen patjaan viileän raikkaana ja se imee itseensä ylimääräistä lämpöä. Patjan yläosan QuickRefresh™ –päällinen on helppo irrottaa pesua varten.

Sänkykokonaisuus sisältää:
2kpl Stay –vuoderunko 80x200cm
1kpl Tempur Hybrid Elite 25 –patja 25x160x200cm
1kpl Tempur Stay Standard –sängynpääty 160cm
8kpl Tammi palkki, 19cm -jalka

Soita 0458639788 ja kysy lisää tai laita sähköpostia turku@tempur.fi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 999 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 13.7.2019 9:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.