Tuote on myyty käyttäjälle Annikamoi hintaan 0,70 €

Kuvaus

Levyn kunto = Tyydyttävä, käytönjälkeä & toimii ok, suomiteksti, kesto 1h 38min.

MUISTA että 2 normaalipaksuista DVD leffaa kulkee samassa kuoressa yksillä postikuluilla.

MUISTA että 4 normaalipaksuista CD levyä kulkee 5.50€:n postikuluilla tai 8 normaalipaksuista sinkkua

Pienen kalifornialaisen voileipäbaarin arki on täynnä naurua, seksihuolia ja haaveita rakkaudesta. Ystävykset Piper, Tish, Priestly ja Jen sekä omistaja Trucker pitävät paikkaa henkireikänä, jossa hankalien ihmissuhteiden kiemurat puretaan.

Taiteilija Piper (Elisabeth Harnois) saapuu Santa Cruziin löytääkseen lapsen, jonka hän nuorena antoi adoptoitavaksi, mutta löytääkin jotain yllättävää. Tyrmäävän kaunis seksipeto Tish (Danneel Harris) kietoo miehen kuin miehen pauloihinsa, mutta miten hän löytäisi tosirakkauden?

Kovista esittävä Priestly (Jensen Ackles) jakelee mielellään neuvoja muille, mutta kuinka kauan hän pystyy salaamaan omat tunteensa? Ujo Jen (Clea DuVall) seuraa muiden lemmenseikkailuja sivusta, kunnes hänen tielleen osuu salaperäinen sähköpostiromanssi. Jenin on rohkaistava mielensä ja tavattava tuntematon ihailija kasvotusten!

Voileipäbaarin omistaja Trucker (John Doe) on 1960-luvun surffaripoika, jolle elämä on jo opettanut yhtä sun toista. Miksi hän siis tarvitsee nuorten työntekijöidensä apua ymmärtääkseen, kuka on hänen elämänsä rakkaus? Ilmoitus avoimesta työpaikasta kuvaa hyvin tätä lounaspaikkaa: ”Apua tarvitaan - normaalit ihmiset älköön vaivautuko”.

1.40€-0.70€

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


0,70 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 1:57
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.