Kuvaus

KLIKKAA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen,  HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos LASSE LIEMOLA / 50´s suomimusa diggareille.

MAKSAA TILATTAESSA 43,40e + PK. KATSO -> http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=952570808X

Teppo Kulmala: ANNA POIS MUN KITARAIN

Lasse Liemola ja nuoruus vauhdissa

Lasse Liemola, aikansa suomalaisen nuorison valovoimainen nuorisoidoli, kohotti sodan jälkeen syntyneiden tuntoja 50-luvun lopulla ja 60-luvun alussa tavalla, että sitä voi verrata samanlaiseen hurmiolliseen nosteeseen, kuin aglo-amerikkalaiseen maailmaan bluesin, beatin, jazzin, countryn synnyttämä rock-kulttuuri. Vaikka Lasse Liemola tulkitsi aikakautensa tuntoja raikashenkisesti, pehmeästi ja viattomasti, se merkitsi ”uutta ääntä”, jonka vaikutuksesta varsinkin alle 20-vuotiaat olivat ”myytyjä”.

Fil.tohtori, kirjailija Teppo Kulmalan koostama juhlakirja sisältää Liemolan tähtiuran vaiheet alkaen vuodesta 1955 ja jatkuen vuoteen 1966. Kirjailijan nostalginen osa on emotiaalis-esteettinen kuvaelma hänen nuoruudesta. Lasse Liemolasta tuli ensimmmäinen Teppo Kulmalan sisästämä levylaulaja. Anna pois mun kitarain, Diivaillen, Kadun aurinkoisella puolella, Olet kohtaloni, Pikku-pikku bikinissä, Living Doll, ja monet muut iskelmät kuljettavat nuorta Teppoa suurten ihailijajoukkojen mukana Liemolan aikakauden ajan nostalgisesti ja vaikuttavasti.

Musiikkimaailmasta ja Liemolan arkistoista kerätyt lehtileikkeet, valokuvat ja julisteet kertovat ainutlaatuisesta suomalaisesta nuorison tähtikultista sen räjähtävästä alusta nykypäiviin. Kirja on nostalginen paluu suurille ikäluokille nuoruuteen, jossa tapahtui maailmaa mullistavia asioita, aikaan jolloin luotiin ensimmäiset tähtikultit ja idolit oman kansan joukosta. Lasse Liemola sen aloitti. Upea juhlakirja kertoo miten tuo ihme tapahtui.

1. painos

Otavan Kirjapaino Oy, Keuruu 2007

Kirja painaa jonkin matkaa yli 1000g eli kilon

VOITTOHUUTO JA PK.  5.95e  -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

9,95 €
tai
Sulkeutuu 79 vrk 2 h 5 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,95 € Sulkeutuu 79 vrk 2 h 5 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.