Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

DVD UUSI JA MUOVEISSA. ELOKUVAT TEKSTITETTY SUOMEKSI.

Miami Super Cops (Miamin superkytät): Miamin superkytät elokuvassa sankarimme taistelevat urhollisesti rikollisia vastaan ja ovat muutama vuotta aikaisemmin ryöstetyn 20 miljoonan dollarin jäljillä. Rahojen ja takaa-ajettujen jäljille päästessään he joutuvat murhan, hävityksen ja hälinän keskelle ja saavat tietenkin apua kahdelta kauniita naiselta.

Odds & Evens (Senkka nenästä, pojat): Järjestäytyneen rikollisuuden vedonlyöjät, korttihait ja huijarit piinaavat toimillaan Miamia, ja poliisin johto on päättänyt ottaa kovat keinot käyttöön ja puhdistaa kaupungin. Mutta koska poliisin omat resurssit eivät riitä toivottuun lopputulokseen, värvätään veljekset, Johnny ja Charlie Flippo, likaisen työn hommaan...Vaikka Johnny on laivaston upseeri ja Charlie vain rekkakuski, on heidän urbaanit selviytymiskykynsä ja kontaktit legendaariset. Veljekset sukeltavat alamaailman kuvioihin kuin kalat veteen, ja pistävät taidoillaan sekä nyrkeillään rikollisten päät sekaisin! Mutta Johnny ja Charlie eivät ole kuvioissa mukana hyvää hyvyyttään - täytyyhän omista eduista pitää myös kiinni.

Super Snooper (Superkyttä): Dave Speed on Miamin poliisivoimien rämäpää, jolta rikollisuuden kitkeminen hoituu luonnostaan. Erästä tehtävää hoitaessaan, Dave altistuu pahemman kerran ydinaseen säteilylle, eikä mikään ole enää kuin ennen. Hän saa yliluonnolliset supervoimat, ja pian Miamin rikoskäyrät ovat rajussa laskussa. Vastavetona päättävät kaupungin päärikolliset ratkaista ongelman nimeltä Dave Speed hinnalla ja keinolla millä hyvänsä... Superkytän voimat joutuvat kerta toisensa jälkeen todelliselle koetukselle, mutta ei hätää, niin kauan kuin hän ei näe mitään punaista. Kyseinen väri on Davelle kuin kryptoniitti Teräsmiehelle...

Thieves And Robbers (Varkaita ja veijareita): Bud Spencer esittää kovanyrkkistä poliisia, ylikonstaapeli Parkeria, joka saa tehtäväkseen ottaa kiinni lipevän gigolon, Tony Roman, jolle vanhemmat rouvat jalokivineen ovat helppoja saaliita. Pian kuitenkin panokset pelissä muuttuvat kovemmiksi, kun Tony todistaa Mafian tappoiskun. Mafian ollessa valmis raivaamaan todistajat hengiltä tylyn armottomalla tyylillään, on Parkerin suojeltava Tonya ja varmistettava tämän pääsy elossa todistamaan. Kytän ja varkaan epätavallinen taistelupari saa aikaa valtaisaa tuhoa alamaailman keskuudessa...

Who Finds A Friend Finds A Treasure (Banaanipojat Hula-Hula saarella): Huoletonta elämää viettävä onnenonkija Alan saa käsiinsä aarrekartan, josta selviää japanilaisten sotajoukkojen toisen maailmansodan aikana kätkemän rahasaaliin sijainti. Rahojen löytäminen on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty. Aarre sijaitsee kaukaisella trooppisella autiosaarella ja lisäksi kartan perässä ovat kaupungin gangsterit. Päästäkseen roistoja pakoon ja aarretta etsimään, piiloutuu Alan rauhaa rakastavan Charlien veneeseen. Monen mutkan ja koitoksen jälkeen Alan ja Charlie pääsevät saarelle, ainoastaan huomatakseen ettei se olekaan asumaton. Saarella asustaa heimo sekä tärähtänyt japanilainen sotilas, joka ei tiedä sodan loppuneen jo aikaa sitten. Eivätkä gangsteritkaan ole luopuneet jahdistaan.

Postikulut:

  • 2,30 euroa (tavallista DVD-koteloa hieman paksumpi kotelo, tämän tuotteen kanssa ei kirjeeseen mahdu enää toinen DVD/bluray)
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.6.2021 12:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.