Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tammi 2006 Kovakansi

Uusi kpl. 1.painos

Terrorismi on tullut osaksi arkipäiväämme, halusimme sitä tai emme. Globalisoituneessa maailmassa niin uhat kuin niihin vastaaminenkin ylittävät vaivattomasti valtioiden rajat.

Komentajakapteenit Juha- Antero Puistola ja Janne Herrala ovat tehneet perusteoksen terrorismista Euroopan näkökulmasta. Siinä käsitellään sekä eurooppalaisen terrorismin historiaa että nykypäivää. Kirjan tarkoituksena on esittää asiatietoihin pohjautuen yleiskuva maailmasta, jossa terrorismi ja sen vastainen taistelu nielee miljardeja euroja vuosittain. Tekijät tarkastelevat terrorismin syitä, mahdollisuuksia taistella sitä vastaan ja eurooppalaista lähestymistapaa terrorismin torjuntaan. Kirja tarjoaa viime hetken tietoa terrorismin muuttuvista muodoista selkeällä ja tuoreella tavalla.

Tekijät ovat terrorismin tutkijoita: Janne Herrala on perehtynyt informaatiosodankäyntiin ja verkkoterrorismiin ja Juha-Antero Puistola taas kansainväliseen yhteistyöhön, turvallisuuspolitiikkaan ja kansainväliseen terrorismiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

8 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.2.2018 10:13

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.