Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen HYVÄSSÄ  ISKUSSA  teos PIRKKO ARSTILAN  diggareille

TERVEISIN PIRKKO - Pirkko Arstilan parhaat pakinat

1. painos 

WS BOOKWELL OY
Porvoo 2002
 

VOITTOHUUTO ja PK. 5.00e TILILLE -> PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-)

---------------------------------------

Pirkko Arstila (s. 1. syyskuuta 1938) oli ensimmäinen Kymmenen Uutisten naisuutisankkuri. Hänen parinsa uutisten alussa oli uutisankkuri Kaj Lindén. Uutisista hän siirtyi Huomenta Suomen juontajaksi ja toimittajaksi. Hänet tunnetaan lukuisista matkailuaiheisista jutuista sekä etnisiin ruokiin erikoistuneena tv-kokkina. Hän siirtyi eläkkeelle MTV:stä 2002 ja toimii nykyään freelancerina.

Pirkko Arstila perusti vuonna 2003 Teen Ystävät ry:n, joka edistää suomalaista teekulttuuria. Hän on Uudenkaupungin yrityskummi. Arstila osallistui keväällä 2007 Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan parinaan Vesa Anttila. Hän kirjoittaa kolumneja Satakunnan Kansaan. Arstila kirjoittaa myös ET-lehteen, Uudenkaupungin Sanomiin ja kirjoittaa ”Ruokavieraspalstaa” Hymy-lehdessä. Arstila järjestää myös teekursseja ja pitää tee-aiheisia esitelmiä.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 23 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,95 € Sulkeutuu 55 vrk 23 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.