Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD:stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!


1. TAKAA-AJO VÄLIMERELLE. 1998 Harlequin Romance Series. Pääosissa: Polly Shannon, Tim Dutton, Lois Maxwell. K13. Kesto: 1.30. Tekstit: suomi, norja, ruotsi, tanska. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa.

Takaa-ajo Välimerelle (1998) on dekkaritarina myyntimenestyksiä kirjoittaneelta Evelyn Crowelta. Yksityisetsivä Max Warner tutkii nuoren perijättären Sandra Applewhiten katoamista. Hän on vakuuttunut, että Sandra on murhannut miehensä, mutta ilman ruumista hän ei voi todistaa mitään.


2. TESSIN TARINA (Tess of the D'Urbervilles 1998). Pääosissa: Jason Flemyng, Justine Waddell & Oliver Milburn). K12. Kesto 2:57. Kieli englanti. Tekstitys suomi, ruotsi, norja, tanska. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa.

Tessin tarina (1998) on ITV:n tuottama draama, joka perustuu Thomas Hardyn romaaniin. Tess on varttunut köyhyydessä, mutta saa eräänä päivänä tietää, että hän on sukua varakkaalle Dúbervillesin aatelisperheelle. Tess joutuu lähtemään heidän maatilalleen hakemaan työtä. Hän huomaa kuitenkin pian sotkeutuneensa valheisiin, petoksiin ja romantiikan koukeroihin. Thomas Hardyn romanttinen mestariteos Tessin tarina kertoo rakkaudesta ja valtataistelusta Viktoriaanisessa Englannissa. Teosta pidetään yhtenä 1800- luvun suurimmista klassikoista.

 

3. LUKEMATON RAKKAUSTARINA. BBC. TV-sarja vuodelta 2008. Ohjaus Dan Zeff. Pääosissa Jodie Whittaker ja Daniel Mays. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa. Kesto 1.26. K13. Ääni: englanti. Teksti: suomi, ruotsi, norja, tanska.

Lukematon rakkaustarina (2008) sisältää kolme toisiinsa limittyvää tarinaa, jotka kertovat romanttisia kirjoja kustantavan Mills & Boonin tarinan. Yhdessä niistä muodostuu elävä ja erittäin romanttinen tositarina menestysyrityksen alkutaipaleesta. Mills & Boon on yksi kuuluisimpia naisten romanttisen viihdekirjallisuuden julkaisijoita. Elokuva nivoo yhteen kolmen naisen tarinat ja heidän suhteensa näihin kirjoihin. Varhaisin sijoittuu kustantamon alkuaikoihin 1900-luvun alkuun ja kertoo työnarkomaanin herra Boonin vaimon Maryn huomion ja intohimon kaipuusta. 1970-luvulla Mills & Boonin raukkausromaaneja ahmiva Janet iskee silmänsä äitinsä tylyyn lääkäriin ja kirjoittaa tämän innoittamana oman kirjansa. 2000-luvulla yliopiston opettaja Kirstie luennoi Mills & Boonin kirjoista. Kurssille osallistuu röyhkeä ja uhmakkaasti itseään tykö tuova nuori mies, joka haastaa Kirstien pohtimaan intohimoa elämässään.
"Mestariteos" - The Times
"Rakkaus kukoistaa" - sky.com
 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 58 vrk 22 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 58 vrk 22 h 3 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.