Kuvaus

Alkuperäinen hyväkuntoinen kasetti Esselten pehmeässä keltavalkoisssa kotelossa. Kunto tarkastettu LG:n nauhurilla 5.2.2020. Kyseessä on Maxellin "Made in Japan"-laatunauha ja Esselten ensimmäinen painos. Mukaan kauppaan myös DVD-rippi, jonka tästä tarkastuksen yhteydessä tein. Postituskulut 7,85 euroa lisätään voittohintaan ja samoilla postikuluilla kulkee maksimissaan kahdeksan kasettia. Myös nouto mahdollinen.

Texasin Paras Pikku Porttola (1982)

The Best Little Whorehouse in Texas

aka La mejor casita de placer ; Das schönste Freudenhaus in Texas ; La cage aux poules ; A Melhor Casa Suspeita do Texas ; A Melhor Casa de Prazer do Texas ; A legjobb bordélyház Texasban

Ryhmä: Esselte Video / CIC-Video (w/ white covers)

Moraalinvartijat ryhtyvät kaikkiin mahdollisiin toimenpiteisiin sulkeakseen "Chicken Ranchin", Teksasin parhaan bordellin.

Villin hauska komedia, pääosissa Burt Reynolds ja Dolly Parton. Burt on Teksasin kovin sheriffi ja Dolly taatusti rintavin bordellin emäntä Houstonista länteen.
Menestysfilmien "Tyttö joka tiesi liikaa" ja "Yhdeksästä viiteen" ohjaaja Colin Higgins tietää tarkalleen, miten hyvää elokuvaviihdettä tehdään. Dom DeLuise, joka on Mel Brooksin suosikkinäyttelijä, esittää Amerikan tarkimman moraalinvartijan osan mainiosti. TV-sarjassaan hän hyökkää epäröimättä kaiken siivottomuuden ja synnin kimppuun.
Eräänä pimeänä yönä TV:n kuvausryhmä hankkiutuu Chicken Ranchille. Kun valonheittäjät yllättäen syttyvät, syntyy sekasorto. Houstonin jalkapallojoukkue loikkii ulos ikkunoista, Teksasin senaattori piiloutuu vaatekomeroon ja Dolly hakee haulikkonsa. Kun sheriffi saapuu paikalle sireenit ulvoen, hän saa huomata, että on hengenvaarallista yrittää sulkea Teksasin paras pikku porttola.

Ohjaus:
Colin Higgins

Käsikirjoitus:
Larry L. King
Peter Masterson
Colin Higgins


Näyttelijät:
Burt Reynolds
Dolly Parton
Dom DeLuise
Charles Durning
Jim Nabors
Robert Mandan
Lois Nettleton
Theresa Merritt
Noah Beery Jr.
Raleigh Bond
Barry Corbin
Ken Magee
Mary Jo Catlett
Mary Louise Wilson
Howard K. Smith


Maa: USA

Genre: Comedy / Musical
 


Id: 51568



Kuvasuhde: 1.33:1 (4:3)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 61 vrk 4 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20 € Sulkeutuu 61 vrk 4 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.