Kuvaus

Thaimaalainen lohikäärmeen suomu-ranneketju. Korun erikoiset lenkit muistuttavat yhteenliitettyinä lohikäärmeen suomuista selkää. Saatu lahjaksi tyttöystävältä v. 2017 ja käytetty viime kesänä vain muutaman viikon ajan. Lohikäärme on thaimaalaisessa mytologiassa ja taiteessa yleinen taruolento. Liskoeläin suojelee monia pyhiä paikkoja, ja on viisauden ja pitkän iän vertauskuva.

Ketjussa ei ole naarmuja eikä käytön jälkiä ollenkaan ja se on kuin uusi. Koru on 20,7 cm pitkä. En ole käyttänyt sitä kuin juhlissa. Ketju on joustava ja pinta on silkinpehmeäksi hiottu, sitä on mukava pitää kädessä. Ketjussa on laadukas jousellinen lukko.

Myyn sen vain koska ketju on liian näyttävä käyttööni tämänhetkisessä elämässä. Ketju ei ole umpikultaa, koska sitä ei ole lahjanantajan mukaan ostettu virallisesta baht liikkeestä. Se on kyllä hyvin samannäköinen kuin liikkeissä myytävät kultaketjut.

Nouto Helsingistä, tai postitus (pk:t 5e).

Hakusanoja: thaimaalainen jousilukolla varustettu miesten ranneketju kultaketju ei umpikultainen Theravada buddhismi symbolismi uskonnolliset korut uskonnollinen lahja 23 kt karaatin kultaus kullattu Bangkok soi lohikäärmeketju buddhalaisuus lohikäärmemytologia thai temppeli udon Siddhartha Gautama aasialaiset perinteet kultaketju kultakoru pinnalta kullattu wat karma viisaus viisauden pitkäikäisyyden symboli historia filosofia amuletti- ketju

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
70 €
Sulkeutuu 8 vrk 4 h 19 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 70 € Sulkeutuu 8 vrk 4 h 19 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.