Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD:stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!
 

 

1. LENTÄJÄ - THE AVIATOR. 2004 IMF. LEFFAPOKKARI DVD Nordisk Film. Ohjaus Martin Scorsese. Pääosissa Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett. Kesto 2 h 43 min. K11. Ääni: englanti. Tekstitys: suomi, ruotsi, tanska, norja. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa, avaamaton muovissa.

Lentäjä (The Aviator 2004) on yhdysvaltalainen elämäkerrallinen draamaelokuva lentäjä, insinööri ja elokuvatuottaja Howard Hughesista. Hän oli ilmojen valtateiden hurjapää, jolla oli satumaisia rikkauksia odottamassa maan kamaralla – hän oli 20. vuosisadan mahtimies, jonka tarina ylsi mytologisiin mittoihin. Hän vietti elämää, josta muut eivät uskaltaneet edes unelmoida. Hän loi unohtumattomia elokuvatuotantoja, seurusteli kuvankauniiden Hollywood-tähtösten kanssa ja teki historiallista pioneerityötä ilmailun saralla. Mutta kimaltelevan julkisivun takana Hughes joutui herkeämättä kamppailemaan omien fobioidensa kanssa. Eksentrinen nero ohjasi elokuvaklassikoita ja toimi itse suunnittelemansa uraauurtavan lentokoneen testipilottina – ja kaiken aikaa hän oli itsensä pahin vihollinen.  Elokuva oli vuoden 2005 Oscar-gaalassa ehdokkaana yhteentoista palkintoon, joista se voitti viisi: paras naissivuosa (Cate Blanchett), paras kuvaus, paras lavastus, paras leikkaus ja paras puvustus. Muut ehdokkuudet tulivat mm. sarjoissa paras elokuva, paras ohjaus ja paras miespääosa (DiCaprio).

 

2. THE AIR I BREATHE (2007 Yhdysvallat). Ohjaus: Jieho Lee. Pääosissa Kevin Bacon, Julie Delpy, Brendan Fraser, Andy Garcia, Sarah Michelle Gellar, Emile Hirsch, Forest Whitaker. Kesto 1 h 31 min. K15. Kieli: englanti. Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska. Nordisk Film LEFFAPOKKARI. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa, avaamaton muovissa.

The Air I Breathe (2007) on korealais-amerikkalaisen Jieho Lee´n esikoisohjaus. Asiat, joita emme voi muuttaa, ovat usein sellaisia, jotka muuttavat meidät. Ennustava gangsteri, huipulle matkalla oleva laulajatar, vetoa lyövä liikemies ja lääkäri, joka yrittää epätoivoisesti pelastaa elämänsä rakkauden. Neljä täysin erilaista tarinaa ja ihmistä, joiden tiet kohtaavat pian kohtalon leikissä, joka muuttaa heidän elämänsä lopullisesti. Vanhan aasialaisen sananlaskun mukaan elämä koostuu neljästä perustunteesta: ilosta, surusta, nautinnosta ja rakkaudesta. The Air I Breathe on mielenkiintoinen jännitysdraama, jossa usea ihmiskohtalo kietoutuu yhteen ovelalla tavalla. Keskeisimmiksi henkilöiksi voi nostaa Sarah Michel Gellarin esittämän pop-tähden ja Brendan Fraserin esittämän gangsterin luottomiehen. Poptypy joutuu gangsteripäällikön (Andy Garcia) orjaksi managerinsa ajauduttua velkoihin. Fraserin esittämä, selvänäkijän lahjoilla varustettu gorilla puolestaan ihastuu neitoon. Tarinan alussa tavataan lisäksi Forest Whittakerin näyttelemä liikemies, joka luulee tarttuvansa elämänsä tilaisuuteen rikastua. Lopussa palettiin lisätään myös Kevin Baconin näyttelemä lääkäri, joka yrittää epätoivoisesti pelastaa rakkaansa. Filmiä on verrattu Crashin ja Short Cutsin kaltaisiin episodidraamoihin.

"Ajatuksia herättävä elokuvakokemus" – Boxoffice Magazine, "Erittäin viihdyttävä" – New York Theatre Wire

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 11 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 104 vrk 11 h 56 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.