Tuote on myyty käyttäjälle bataan hintaan 3,95 €

Kuvaus

[AC0715]

KLIKKAA KUVAT ISOMMAKSI.

Kerran katsottu HYVÄSSÄ iskussa  oleva boxi KENT FAMILYN diggareille.

The BASTARD - Kent Family Chronicles - Vol. 2 Disc - DVD Box

Draamasarja vuodelta 1978, mukana mm. Kim Cattrall.

The Bastard on palkitun kirjailijan John William Jakesin Kent Family Chronicles -sarjan ensimmäinen osa. Kent Family Chronicles -kirjoja on myyty miljoonia ympäri maailman. Kirjailija on parhaiten tunnettu North & South -trilogiastaan. 

Kentlandin herttuan aviottoman pojan, Phillipe Charboneaun (Andrew Stevens) isän perhe evää häneltä perintöoikeuden. Phillipe pakenee Lontooseen ja opiskelee kirjanpainajaksi. Tutustuttuaan Benjamin Franklinin ajatuksiin hän matkustaa Amerikkaan, jossa hän vaihtaa nimensä Philip Kentiksi. Hän pääsee töihin kirjapainoon ja saa luettavakseen Sam Adamsin radikaaleja kirjoituksia. Philip tutustuu myös lakimies Abraham Waren viehättävään tyttäreen Anneen. Uuden identiteetin ja intohimon pyörteistä Philip ajautuu sotilaaksi taistelemaan rinta rinnan brittien kanssa Yhdysvaltain vapaussodassa. John Jakes yhdistää vaikuttavassa teoksessaan historiallisia tapahtumia ja fiktiota sekä romantiikkaa ja seikkailua.

Formaatti
DVD alue 2

Alkuperäismaa
Suomi

Väri/Mustavalkoinen
Väri

Televisiosysteemi
PAL

Levyjen lukumäärä
2

Kannen kieli
Suomi

Teksti
Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska

Ääni
Englanti

Kesto
n. 3 tuntia

VOITTOHUUTO ja PK. 2.20e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 03/19, 05/18, 10717, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 29.3.2020 14:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.