Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

A Hard Day's Night

Vuonna 1964 The Beatles otti suuren askeleen parrasvaloihin ja valloitti koko musiikkimaailman. Syntyi käsite Beatlemania ja loppu onkin historiaa.

"A Hard Day's Night" on jännittävä katsaus The Beatlesin alkuaikoihin seuraten yhtyeen uskomattomia seikkailuja. Elokuva loi pohjan tämän päivän musiikkivideoille nopeilla tapahtumillaan sekä uudentyyppisellä kuvauksellaan.

Kriitikot, elokuvahistorioitsijat ja Beatles-fanit rakastivat tätä elokuvaa. "A Hard Day's Night" on nostalginen muistelumatka niille, jotka muistavat Beatlemanian ajat ja harvinaisuus niille, jotka ensimmäsitä kertaa tutustuvat yhtyeen uskomattomaan uraan.

Tämä upeasti uudistettu klassikko tarjoaa sinulle digitaalisesti nauhoitettuna 18 minuuttia ennen julkaisematonta materiaalia: elokuvatrailerin, ohjaaja Richard Lesterin paljastavan haastattelun sekä yhtyeen haastattelut vuosilta 1963 ja 1964.

Ohjaus: Richard Lester

Käsikirjoitus: Alun Owen

Pääosissa: John Lennon, Paul McCartney, George Harrison ja Ringo Starr

Musiikki. Julkaisuvuosi 1964. Kesto 1 h 47 min. S/T. Digital Hi-Fi Stereo. Tekstitetty suomeksi. Toimii, kasetti ja kannet hyväkuntoiset.

Myydään joko noutona kotoa tai ennakkomaksulla lähettäen. Postitusvaihtoehdossa ostaja maksaa kauppahinnan päälle postikulut 5,90 €. Yhdistelen postikuluja, mikäli sama ostaja ostaa useampia. 1-6 kpl VHS:n postikulut 5,90 € (pienempi Ärräpaketti tai Postin S-koon paketti), 7 kpl VHS:iä tai enemmän tulee postikuluilla 6,95 € (Huutopaketti). Kannattaa siis tilata useampia kerralla. Ja syy, miksi lähetän VHS:t vain paketteina on se, että tuote ei mahdu pehmitettynä millään alle 3 cm:n paksuuteen, mikä on Postilla maksimi kirjeen paksuus.

Huom!
Katso myös muut kohteeni, joissa paljon DVD-leffoja + muutama Blu-ray ja VHS.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.9.2017 21:40

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.