Kuvaus

Kolmen elokuva dvd-boxi. (Kolmannen levyn lukupinnan ulkokehällä on naarmua, johon oma soittimeni ei kuitenkaan reagoi mitenkään)

Sisältää elokuvat:
- Perhe on painajainen (Meet the Parents, 2000)
- Painajainen perheessä (Meet the Fockers, 2004)
- Pienin painajainen perheessä (Little Fockers, 2010)

Kaikissa tekstitys: suomi ruotsi norja tanska

----------------------------------------
Perhe on painajainen
ohjaus Jay Roach
Kesto: 1 t 43 min

Sairaanhoitajana työskentelevä Greg Focker ( Ben Stiller) aikoo kosia tyttöystävänsä Pamia (Teri Polpo) viikonloppuvierailulla tämän vanhempien luona. Matkassa on kuitenkin yksi mutka: Gregin on ensiksi pyydettävä Pamin isältä lupa. Valitettavasti Pamin isä, entinen CIA-agentti Jack Brynes, jota Robert De Niro näyttelee, inhoaa heti tyttärensä poikaystävää. Gregin epätoivoinen hyväksynnän tavoittelu kääntyy häntä vastaan ja Myrphyn lait ottavat vallan. Halvattomat kommellukset takaavat sen, että Gregistä tulee täydellinen katastrofi koko perheen silmässä - paitsi hänen järkyttyneen tyttöystävänsä, joka ei voi käsittää, miksi hän yhä rakastaa mahdotonta poikaystävänsä.

----------------------------------------------
Painajainen perheessä
ohjaus Jay Roach
Kesto: 1 t 50 min

Kotirintaman katastrofi vaanii nurkan takana miessairaanhoitaja Greg Fockeria (Stiller), kun tiukkapipoinen ex-CIA-appiukko (De Niro) haluaa tavata hänen ylirennot vanhempansa (Streisand ja Hoffman).
Perheiden yhdistämisyrityksestä muodostuu hysteerinen sekasotku tässä ehdottomasti näkemisen arvoisessa komediassa!
----------------------------------------------
Pienin painajainen perheessä
ohjaus Paul Weitz
Kesto: 1 t 34 min

Greg Focker (Ben Stiller) on vihdoinkin alkanut ansaita appiukkonsa, entisen CIA-agentin Jack Byrnesin (Robert DeNiro) arvostusta. Mutta yksi tulikoe on vielä edessä: pystyykö Greg osoittamaan, että hänessä on miestä olla perheen pää... vai mureneeko luottamus lopullisesti? Edellisistä osista tutut Owen Wilson, Blythe Danner, Teri Polo, Dustin Hoffman ja Barbra Streisand saavat seurakseen Jessica Alban, Laura Dernin ja Harvey Keitelin tässä hulvattomassa perhetarinassa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 92 vrk 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 92 vrk 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.