Kuvaus

1 setti nyt 20e ja JOS ostat MOLEMMAT SETIT saat kivan kosmetiikka yllätyksen kaupanpäälle.

1. UUSI setti jossa 2 kpl ISOT purkit ja yksi pienempi. Ovh 34e,

Sis. ENGLANTILAINEN RUUSU ISO SUIHKUGEELI, 1250ml.  Vegaaninen koostumus sis 92% luonnon raaka-aineita kuten ruusu-uutetta ja reilun yhteisökaupan luomutuotettua aloe veraa Meksikosta.Tuoksu koostuu kuin juuri kukkaan puhjenneesta englantilaisesta ruususta sekä myskistä ja bergamotista, ja  vie sinut puutarhaan täynnä tuoksuvia kukkia. Voit varmasti kuvitella suihkugeelin herkän kukkaisen tuoksun...Suihkugeeli sopii kaikille ihotyypeille, ja se muuttuu kevyestä geelistä täyteläiseksi, hellävaraisesti puhdistavaksi vaahdoksi.

RUUSUN tuoksuinen vartalo yougurtti, ISO 200ml. Vegaanisen, aidon raikkaan ruusun tuoksuisen vartalojogurtin koostumus sisältää 92% luonnon raaka-aineita kuten reilun yhteisökaupan mantelimaitoa Espanjasta ja voipuunvoita Ghanasta. Se kosteuttaa ihoa 48 tuntia ja pehmentää ja antaa kauniin hehkun.

+ lisäksi vielä  MANSIKAN tuoksuinen 50ml vartalovoi, 

Rakasta ja ravitse vartaloasi Mansikka vartalovoilla.Se sisältää 95% luonnosta peräisin olevia raaka-aineita kuten mansikansiemenöljyä, reilun yhteisökaupan käsinvalmistettua voipuunvoita Ghanasta ja reilun yhteisökaupan seesaminsiemenöljyä Nicaraguasta. Voide jättää ihosi pehmeän kimmoisaksi ja kosteutetuksi 96h, ja se antaa iholle luonnollisen näköisen hehkun.

2. 32e arvoinen setti jossa  250ml SUIHKUGEELI ja saman sarjan 200ml VARTALOVOI, äärimmäinen ihoa rakastava yllätys jokaiselle, joka on tosissaan itsehoidosta. Ja se on täynnä rajoitetun erän lämmintä ja mehukasta vartalohoitoamme.
Loistavasti kupliva suihkugeeli puhdistaa virkistävän ja on rikastettu yhteisön reilun kaupan luomu aloe veralla Meksikosta. Kermainen vartalovoi ja täyteläinen käsivoi ravitsevat kauniita vartaloja 96 tunnin kosteudella ja ovat rikastettuja yhteisön reilun kaupan karitevoilla Ghanasta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 99 vrk 4 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20 € Sulkeutuu 99 vrk 4 h 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.