Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

The Cardigans on Jönköpingistä, Etelä-Ruotsista lähtöisin oleva yhtye. Se perustettiin lokakuussa 1992 kun Peter Svensson (kitara) ja Magnus Sveningsson (basso) keskeyttivät heavy metal -vaiheensa ja päättivät tulla yhtä hyviksi kuin The Beatles. Yhtyeessä soittivat Svenssonin ja Sveningssonin lisäksi Bengt Lagerberg (rummut) sekä Matthias Alfheim (kitara), jonka pian korvasi Lars-Olof Johansson (kitara ja koskettimet). Naisvokalisti Nina Persson liittyi pian yhtyeeseen.

Super Extra Gravity on The Cardigans -yhtyeen kuudes albumi, joka julkaistiin Saksassa ja Irlannissa 14. lokakuuta 2005 ja Britanniassa 17. lokakuuta 2005. Levyn tuottajana toimi Tore Johansson, joka tuotti myös Gran Turismo -albumin ja on sittemmin työskennellyt Franz Ferdinandin kanssa. Albumilta julkaistiin singleinä kappaleet ”I Need Some Fine Wine and You, You Need to Be Nicer” ja ”Don’t Blame Your Daughter (Diamonds)”.

Kappaleet

Losing a Friend – 3.44 Godspell – 3.29 Drip Drop Teardrop – 2.54 Overload" – 3.18 I Need Some Fine Wine and You, You Need to Be Nicer – 3.33 Don’t Blame Your Daughter (Diamonds) – 3.37 Little Black Cloud – 3.26 In the Round – 4.17 Holy Love – 4.07 Good Morning Joan – 3.37 And Then You Kissed Me II – 4.01 

Singlet

  • I Need Some Fine Wine and You, You Need to Be Nicer  (2005)
  • Don’t Blame Your Daughter (Diamonds)  (2006)

Kolmas single olisi ollut ”Godspell”, mutta sitä ei julkaistu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.3.2024 16:51
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.