Kuvaus

Kuvaus

The Crow: Wicked Prayer (2005)

 

Ohjaaja: Lance Mungia

K - 15

suomitekstit on

James "Jimmy" Cuervon ( Edward Furlong ), ehdonalaiseen jälkeen vankeusrangaistusta varten tappaa raiskaaja taistelussa, asuu koira matkailuauto Lake Ravasu Raven atsteekkien varaus . Jimmy aikoo aloittaa uuden elämän tyttöystävänsä, Lily ( Emmanuelle Chriqui ), ja jättää kaupungin lopullisesti. Lilyn pappi isä, Harold ( Danny Trejo ), ja veli, paikallinen poliisi Tanner (Dave Ortiz), molemmat halveksivat Jimmy pelin.

Kaupunki on koti saatanallista biker jengi johtama karannut vanki Luc "Death" Crash ( David Boreanaz ) ja hänen morsiamensa Lola Byrne ( Tara Reid ). Yhdessä heidän kolme liittolaiskumppaneita "Pestilence" ( Yuji Okumoto ), "Famine" ( Tito Ortiz ) ja "sota" ( Marcus Chong ), Luc ja Lola murhasta Lily ja Jimmy raa'alla rituaali että he toivovat loihtia uudestisyntyminen Antikristuksen .Rituaali sisältää poistamalla Lilyn silmiin - bestowing ennakoivaa toimivaltuudet Lola - ja Jimmy sydän. Ne dump elinten sisällä vanha pakastin.

The Crow sitten näkyviin ja palaa Jimmy elämään. Jimmy huomaa hänen newfound invincibility jälkeen yrittää ampua itsensä. Hän ottaa Lilyn kehon ja jättää sängyllään niin se löytyy. Tanner ja Harold löytää kehon ja olettaa se oli Jimmy, joka tappoi Lily.

Yönä paikallisen juhlan, Jimmy dons gootti puku ja meikki hän käytti vietettävän edelliseen vuoteen. Hän etsii ja tappaa Pestilence baarissa. Sitten hän tarttuu hearse kuljettavat Lily ruumis, ja hautaa puun lähellä jossa hän veistetty rakkauden symboli molemmat.Jimmy menee kasino ja tappaa nälänhätä edessä Luc. Tappelu ensues välillä Jimmy ja Luc jonka aikana varis, lähde Jimmyn voima, on loukkaantunut, mikä heikentää Jimmy. Tanner etsii Jimmy ja syyttää häntä tappaa Lily, mutta Jimmy näyttää Tanner telepaattisesti mitä todella tapahtui.

Luc ja Lola vierailla El Niño ( Dennis Hopper ), johtaja niiden järjestys, katolisessa kirkossa, joka on hylännyt kristittyjen ja on muokattu käytettäväksi saatanallinen kultti. Tanner ja Harold ja joukko miehiä koota ulkopuolella torjua niitä. El Niño suoriutuu vihkimistä joka tuo Luc lähemmäksi valtaa hän himoitsee, Jimmy, Tanner, Harold, ja muut miehet saapuvat ja ampua sota. El Niño täydentää seremonia Jimmy saapuu kirkkoon. Luc nyt isäntä Lucifer itse, telekineettisesti roikkuu Jimmy keskityksestä, kun taas Lola tappaa El Niño. Luc ja Lola jättää kirkon ja pään läheiseen kalmisto jossa ne on täydellistää niiden rituaali ennen auringonnousua, jotta Lucifer täysin ilmeinen.

Harold Tanner, ja muut vapaa Jimmy, joka kertoo heille varis on kuolemassa. Jotta parantua linnun ja palauttaa Jimmyn valtuuksia, Harold suorittaa Crow Dance. Heikentynyt, Jimmy lähtee hautausmaalle ja pysähtyy Luc seksiä kanssa Lola. Luc ja Jimmy harjoittaa taistelussa ja elvytetty varis palaa, palauttaa Jimmyn haavoittumattomuudesta. Aurinko nousee ja Lucin rituaali tuhoutuu. Jimmy sitten tappaa Luc mukaan impaling häntä puinen piikki ja leikkaus hänen kurkkuun. Lola menettää näkönsä ja yrittää parannuksen rukoilemalla on Neitsyt Marian , mutta se on liian myöhäistä: Harold tavatun häntä ja ottaa hänet vankilaan. Jimmy ja Lilyn alkoholijuomia löytävät toisensa tuonpuoleisessa.

  • Edward Furlong as Jimmy Cuervo / The Crow. A young man who served in prison for killing a rapist. His family name, Cuervo, is the Spanish name for "crow"
  • David Boreanaz as Luc "Death" Crash/Lucifer, an escaped convict who is a Satanist.
  • Tara Reid as Lola Byrne, a Satanist and Luc's girlfriend.
  • Marcus Chong as War, one of Luc's henchmen.
  • Tito Ortiz as Famine, one of Luc's henchmen.
  • Yuji Okumoto as Pestilence, one of Luc's henchmen.
  • Dennis Hopper as El Niño, a Satanic preacher who heads the order of Death.
  • Emmanuelle Chriqui as Lilly "Ignites the Dawn", Jimmy's girlfriend. She along with Jimmy are killed by Luc and Lola. After Jimmy's resurrection, his love for Lilly becomes the source of his strength.
  • Danny Trejo as Harold, Lilly, and Sheriff Tanner's father. A preacher, he is a devout Christian who is at first skeptical of Jimmy.
  • Dave Baez (credited as Dave L. Ortiz) as Sheriff Tanner - Lilly's older brother.

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan! L 4

  •  
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 21 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8 € Sulkeutuu 17 vrk 21 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.