Kuvaus

Levy ja kansipaperit uudenveroiset !

Five Comets

The Five Comets sai alkunsa ihanalla 60-luvulla. Bändi levytti ensilevynsä jo 1964 ensimmäisenä tamperelaisena kitarabändinä. Levytystä seurasivat lukuisat tv-esiintymiset sekä kiertueet muiden suomalaisten ja ulkomaisten bändien mm. The Renegadesien kanssa.

Jukeboxeissa soi kautta maan "Älä hylkää rakkautta", "Ringo valtuustoon", "I´m coming" ja "Somebody told me". Ja soivat niissä edelleen...

He ovat legendoja ja he ovat kirjoittaneet nimensä niin rockin, iskelmän kuin rautalangankin historiaan. 90-luvun lopulla Five Cometsit keräsivät jälleen porukan kasaan ja tekivät näyttävän paluun keikoille. Alkuperäisestä kokoonpanosta on mukana basisti Simo Jalonen, muut bändin jäsenet ovat 30:stä ikävuodesta ylöspäin.

Five Comets on nykypäivänä hyvän mielen bilebändi, jossa taito ja kokemus yhdistyvät nuorekkaan energiseen rätinään ja ryskeeseen. Lava on täynnä
positiivista energiaa ja bändi sytyttää vaativankin yleisön!

Tänä päivänä ohjelmiston sydän on tiukasti nykypäivän rock ja pop cover-hiteissä! Luvassa on siis 60-luvun musiikkia niin kuin silloin ennen. The Five Comets tarjoaa laajan valikoiman tuttuja listahittejä niin suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja italiaksi laulettuna. 60-, 70-, ja 80- luvun beat iskee edelleen yleisön tanssijalkaan.

Keikoilla kuullaan mm. nostalgisia kappaleita The Five Cometsin omina esikuvinaan pitämiltä bändeiltä, kuten Beatles, Rolling Stones, Animals, Searchers ja Renegades sekä paljon muita.

Bändi on 5-miehinen. Laulaja, kitaristi, basisti, rumpali/laulaja ja kosketinsoittaja/taustalaulaja. Bändin solisti Terhi Salminen laulaa kuin Suomen Adele.
Five Comets on saatavilla myös 50's, 60's, 70's teemailtojen muodossa, unohtamatta ihanaa 80- luvun kasarimusiikkia.
Uutena teemana on merirosvo-bänd, jolla he keikkailevat paljon laivoilla ja laivarannoissa.
Yllään bändillä on aina jotain erikoista ja sävähdyttävää, joten siinätiukempikin kravatti löystyy...
Näillä erikoisilla asuilla bändi myös erottuu massasta ja jää ihmisten mieleen. Teema-iltoina bändi myös pukeutuu teemaan sopivasti.

The Five Comets sopii ohjelmaksi kaikenlaisiin tilaisuuksiin niin pienempiin ravintoloihin, kuin isoille tanssilavoille. Tiedossa on takuuvarmaa osaamista ja nostalgista tunnelmointia pikkutunneille asti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 33 vrk 7 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,50 € Sulkeutuu 33 vrk 7 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.