Kuvaus

Pari minimaalista naarmua

 

Willie Parker on entinen brittigangsteri, joka on sittemmin muuttanut Espanjaan valehenkilöllisyyden turvin, todistettuaan rikostovereitaan vastaan. Mutta nyt, kymmenen vuotta myöhemmin, Willien vastaan todistamat rikospomot ovat vapaalla, tietäen tämän olinpaikan ja vaativat hänen päätään vadille... 
Matkaan lähetetään ammattilaiset Braddock ja Myron, tehtävänään hoitaa Willie Pariisiin tilinteolle. Rutiinihommalta vaikuttava keikka karkaa kuitenkin heti käsistä. Kaksikko joutuu matkaamaan vieraassa maassa kidnapatun Willien ja erään tapetun gangsterin rakastajattaren, Maggien kanssa. 
Lisäksi heidän perässään on Espanjan poliisin päällikkö, joka tuntuu osaavan ennustaa heidän jokaisen liikkeen. Matkasta Pariisiin kehittyy psykologisesti ja käänteiltään tiivistunnelmainen kissa- ja hiirileikki, jossa häviäjän henki ei ole kallis.

Palkitun ja arvostetun ohjaajan Stephen Frearsin (High Fidelity, Mrs. Henderson Presents, Valheet ja viettelijät) The Hit - tilinteon hetki osoittaa jälleen ohjaajan tinkimättömän tyylin kuljettaa monitasoisten henkilöiden varaan rakentuvaa tarinaa. "Laatu" kuvastaa myös elokuvaan valittuja näyttelijöitä: Oscar-ehdokas Terence Stamp (Priscilla, Aavikon kuningatar, The Limey), kaksinkertainen Oscar-ehdokas John Hurt (Elefanttimies, Alien), Oscar-ehdokas Tim Roth (Reservoir Dogs, Pulp Fiction) ja Fernando Ray (Kovaotteiset miehet, 1492 - paratiisin valloitus).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 27 vrk 3 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 27 vrk 3 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.