Kuvaus

Blu-ray + Dvd - The Hunger Games - Nälkäpeli - Gary Ross -elokuva 2 x Blu-ray  + 1 Dvd

Toimintaelokuva  vuodelta 2012 ohjaus Gary Ross pääosissa Jennifer Lawrence ja Josh Hutcherson.

Peli on käynnissä!

Lähitulevaisuudessa, entisen Pohjois-Amerikan raunioilla, valitaan joka vuosi 24 teini-ikäistä poikaa ja tyttöä Nälkäpeliin - ison mittakaavan tosi-tv-ohjelmaan, jossa on vain yksi voittaja: se, joka jää henkiin!

Suurin osa nuorista harjoittelee koko elämänsä Nälkäpeliä varten. Mutta ei Katniss, jolla on apunaan vain terävät vaistonsa äärimmäisessä taistelussa, jossa vastakkain ovat henkiinjääminen ja hyväntahtoisuus. Ja elämä ja kuolema.

TRAILERI

Ekstrat

•  The World is Watching: Making of The Hunger Games” – an eight-part documentary covering the “making of” the film in all aspects from the   pre-production process all the way through the theatrical release and fan reactions
•  Game Maker: Suzanne Collins and The Hunger Games Phenomenon” featurette
•  Letters from the Rose Garden” featurette – insights from Donald Sutherland on the development of his role as President Snow
•  Controlling the Games” featurette – stories and concepts behind creating the control center
•  A Conversation with Gary Ross and Elvis Mitchell”
• Propaganda Film (in its entirety)
• Marketing Archive
• Preparing for The Games: A Director’s Process”

Kesto: 2 h 22 min + 2 h 50 min

Ääni: Englanti

Tekstitys: Suomi, ruotsi, norja tanska

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Kunto hyvä ............ toimii kuin junan vessa :)

Kaikki myytävät kohteeni ovat yleensä käytettyjä, joten niissä saattaa olla normaalia käytön aiheuttamaa pientä kulumaa. Selvistä vioista yms. pyrin ilmoittamaan erikseen.

Odotan maksua 7 päivän kuluessa, ellei toisin sovita. Kohde lähtee postissa, kun maksu näkyy tilillä.

 

Nälkäpeli - Alkuperäinen nimi: The Hunger Games
Kuvaus: Maailma on tuhoutunut sotien ja luonnonkatastrofien seurauksena. Tuhkasta on noussut vyöhykkeisiin jaettu Panem valtio, jota pääkaupunki Capitol johtaa ankaralla kädellä. Katniss Everdeen asuu äitinsä ja pikkusiskonsa Primin kanssa vyöhykkeellä 12. Hän elättää perheen salametsästämällä yhdessä ystävänsä Galen kanssa. Aivan kuin 16-vuotiaan tytön elämä ei muutenkin olisi taistelua elämästä ja kuolemasta, hän joutuu osallistumaan vuotuiseen Nälkäpeli tapahtumaan, jossa nuoret taistelevat toisiaan vastaan, kunnes viimeinen eloonjäänyt voittaa pelin.

Vihan liekit - Catching Fire
Kuvaus: Katniss on voittanut Nälkäpelin ja palannut elävänä kotiin. Elämän pitäisi olla taas normaalia, mutta sen sijaan Katniss kuulee huhuja kapinallisista ja hänen ystävyytensä Galen kanssa on muuttunut. Panokset ovat korkealla, kun Katnissin pitää osallistua voittajien kiertueelle yhdessä Peetan kanssa. Heidän täytyy vakuuttaa kaikki siitä, että he ovat korviaan myöten rakastuneita toisiinsa, tai seuraukset ovat vakavat. Mutta mitä tahansa Katniss tekeekin niin se vain ruokkii kapinallisten tulta, saa Capitolin haluamaan kostoa ja saattaa hänet ja Peetan uudestaan Nälkäpelin maailmaan.

Matkijanärhi - Mockingjay
Kuvaus: Katnissin kotivyöhyke on tuhoutunut, Capitol on vanginnut Peetan ja vyöhyke 13 on paljastanut olemassaolonsa. Katniss on tahtomattaan joutunut kapinallisten pelinappulaksi. Toivo riippuu nyt Katnissin halukkuudesta toimia kapinan kasvoina - Matkijanärhenä. Trilogian viimeinen osa on taistelua ihmisyydestä ja rakkaudesta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 51 vrk 16 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 51 vrk 16 h

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.