Kuvaus

The One Man Collection :  Arnold Schwarzenegger  -  3 Disc DVD


THE 6th DAY / 6. PÄIVÄ

Tulevaisuuden maailmassa kaikki eläimet lehmistä perhelemmikkeihin pystytään kloonaamaan. Ihmisen kloonaaminen sen sijaan on laitonta - ainakin virallisesti. Helikopterilentäjä Adam Gibson joutuu vaaralliseen onnettomuuteen, josta hän täpärästi pelastuu. Gibson kokee vieläkin suuremman järkytyksen palatessassaan töistä kotiin ja törmätessään klooniin, joka on korvannut hänet. Gibson joutuu eroon perheestään ja syöksyy suinpäin vihamieliseen maailmaan, jossa ihmishenki todella on kauppatavaraa. Gibson saa peräänsä tappajat, jotka haluavat suojella kauhistuttavaa salaisuutta. Gibson joutuu taistelemaan henkensä edestä saadakseen perheensä takaisin ja selvittääkseen, kuka oikein on kaiken takana...

 

LAST ACTION HERO

Jack Slater on L.A:n kovin kyttä - voittamaton sankari. Hän on olemassa vain elokuvissa, mutta 13-vuotias Danny Madigan ihailee häntä yli kaiken. Mennessään katsomaan uutta Jack Slater -elokuvaa Danny saa teatterin koneenkäyttäjältä taikalipun, jolla hän sukeltaa sisään elokuvan maailmaan. Hän pääsee jahtaamaan konnia ja romuttamaan autoja itsensä Jack Slaterin kanssa. Mutta miten hän pääsee ehjin nahoin takaisin omaan maailmaansa?

 

TERMINATOR 3

Arnold Scharzenrgger on palannut Terminaattorina Jonathan Mostown ohjaamassa menestyselokuvassa Terminator 3 - koneiden kapina.

 

Kesto:  118 min + 125 min + 109 min

Tekstitys:  Suomi, Ruotsi

R2

K-15

Pohjoismainen julkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12,95 €
Sulkeutuu 65 vrk 21 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,95 € Sulkeutuu 65 vrk 21 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.