Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Komedia-animaation 11. tuotantokausi vuosilta 1999-2000. Lisätietoa IMDb:stä.

Ääniraidat englanniksi, DD 5.1. Tekstitykset suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, norjaksi ja tanskaksi. Kuvaformaatti 4:3 Full Frame 1.33:1. Kesto 8h 15min, maakoodi 2, K-11.

Sivulta avoin pahvilaatikko, jossa on vähän kulumaa, taitoksia ja sormenjälkiä, mutta ei isompia vaurioita. 28-sivuinen vihko jossa on lisätietoja kaudesta. Melko hyväkuntoinen, vain takakannessa naarmu ja etukannessa pari heikkoa taitosta. Auki taittuva pahvinen kotelo, joka on muuten hyväkuntoinen, mutta vihon sisältävä tasku on vähän lähtenyt irti liimauksestaan. Irrallinen kansipaperi jossa on taitos millä sen saa jotenkuten kiinni laatikkoon. Melko kulunut, pienehköt repeämät yläreunassa ja ulkoreunassa, ja jälkimmäisen vierestä pahasti rypistynyt.

Levyissä paljon pieniä naarmuja ja useita sormenjälkiä, mutta toimivat kuitenkin. Extroina kommenttiraita joka jaksolle, poistettuja kohtauksia kommentein, koosteet: "In Line With Matt Groening", "The Many Faces of Krusty", "Original Sketches", "Animatic/Storyboard Compare", "A Star of Hollywood Boulevard" ja "And Then There Were Menus". Kommenttiraidat englanniksi, 2.0. Extroissa tekstitykset suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, norjaksi ja tanskaksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
7,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.5.2024 0:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.