Kuvaus

Sonny Chiba Collection vol. 2 -  3 Disc DVD

 

Hyväkuntoinen R2-alueen 3-levyinen julkaisuboksi, jossa elokuvat alkuperäisillä japaninkielisillä ääniraidoilla englantitekstityksin. Toimivat Suomisoittimissa.

Sisältää elokuvat:

 

The Bullet Train - Shinkansen daibakuha (1975)

Kun mieleltään järkkynyt hullu asettaa pommin Tokiosta Hatakaan kulkevaan luotijunaan, pommin, joka räjähtää, jos junan nopeus laskee alle 80 kilometriä tunnissa, sankarillinen monitaituri Aoki (Chiba) kilpailee aikaa vastaan ??riisuakseen sen aseista, ennen kuin on liian myöhäistä.

 

Golgo 13 - Golgo 13: Kûron no kubi (1977)

Golgo 13 (Chiba) on alamaailman paras palkkamurhaaja, mutta kun hänet palkataan tappamaan huumeparoni Hongkongissa, hän järkyttyy huomatessaan, että kilpaileva salamurhaaja on lyönyt hänet työssään. Vielä pahempaa on, että näyttää siltä, ????että Golgo 13:ta on huijattu, ja ennen pitkää poliisit ovat hänen perässään, jota johtaa ristiretkeläinen poliisi etsivä Smith (Callan Leung), joka ei pysähdy mihinkään kaataakseen hänet.

 

G.I. Samurai - Sengoku jieitai (1979)

Ryhmä japanilaisia sotilaita joutuu salaperäisesti siirretyksi ajassa taaksepäin 1500-luvulle ja sotkeutumaan jatkuvaan kilpailevien samurai-klaanien väliseen yhteenottoon asettaakseen johtajansa ylimmäksi Shoguniksi. Ovatko sotilaat nykyaikaisilla aseillaan sittenkään liian haastavia taitaville samuraille?

--------------------------------------------------------------------------

 

Kesto:  88 min, 152 min, 132 min

Tekstitys:  englanti

R2

K-18

Britannia julkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


29,95 €
Sulkeutuu 70 vrk 20 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

29,95 € Sulkeutuu 70 vrk 20 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.