Kuvaus

The Sound of Music kuuluu jokaisen musiikista ja hauskuudesta pitävän Blu Ray hyllyyn. Se kertoo nunnaoppilaan Maria kohtalosta,kun hänet äkkiä lähetetään luostarista  7:n lapsen hoitajaksi rikkaaseen perheeseen, josta vaimo-äiti oli kuollut ja rikas Wien paronitar väijyy uudeksi vaimoksi. Maria valloittaa pian kaikkien sydänmen avonaisella hymyllä ja elämänasenteellaan, plus musiikki ja laulu. Maria on myös nuori ja viaton, suuri etu verrattuna Wien paronittareen. 

BR20JL5XX  Hauska ja ihana tartuva musiikki ! Kohde on Löbau , Saksa. Yhdistelen kernaasti huutoja. 

Julie Andrews on loistava  !  Ääni on eng, saksa, italia tai espanja. Texti : eng, saksa,italia, venäjä, espanja, viro  mutta ei suomea !  (tämä on ns. Keski-Eurooppa  germaani versio, 174min kesto.) 

Hieman taustaa ja syventävää käsitystä  elokuvan historiaan, omasta päästäni:

Itävalta oli oikeastaan heidän oman diktaattorimaisen hallitusjohdon alla, kunnes maassa kansa äänesti liittymisestä Saksaan vai ei. Kyllä ääniä oli 99% ja Hitler joukot olivat yhtä ja samaa Itävallan kanssa vuonna 1938. Kahdella maalla on vanhat vahvat yhteiset perinteet jo vuodesta 911 lähtien, tiedät varmaan Habsburgin suvun jne..

Elokuvassa kapteeni Trap on taas puhdas Itävalta patriootti ja hän haluaa vapaan itsenäisen Itävallan, siksi hän kieltäytyy kaikesta halveksien Natsi-Saksa yhteistyöstä. Tavallaan selvää, sillä hän edustaa  maan eliittiä, aatelistoa  ja  Saksan Kansallissosialistinen Työväenpuolue Nazi vihasi kommunisteja ja rikasta eliittiä. Kannattaa muistaa, että  Hakaristi Saksan johtaja  Hitler oli syntyjään itävaltalainen ja oli 1. Maailmansodassa korpraali, senjälkeen vapaa katutaiteilija Wien kaupungissa. Antaisitko Itävallan patrioottina hänelle kunniaa ja valtaa päättää oman kansasi kohtalosta? 

Itävallan kansa äänesti ja päätti liittymisestä Saksaan ns. Kansojen Itsemääräämislain nojalla ja äänestyksen tulos oli liki 99 % puolesta. Vain kommunistit ja monarkistit ( eli hyvin pieni eliitti porukka) vastustivat sitä. Monarkistit halusivat kuningas-keisari ja aatelisto vallan, heidän kannattajia oli mm. elokuvan  mies päänäyttelijä paroni Trap.  

Nykaikaan verrattuna olisi tilanne sama, jos  Suomen johto-politiikot haluaisivat antaa koko maamme  sotilasvallan ulkolaisten vieraiden päättäjien käsiin ja samalla koko oman kansansa  kohtalon.... Tuskin sitä voisi hyväksyä. On selvää, ettei myöskään Trap voinut asiaa hyväksyä, jokainen patriootti ajattelee ensisijaisesti omaa maatansa ja omaa kulttuuriansa. 

Itävallan lipun värit ovat punainen ja valkoinen, hyvin kaunis puhdas lippu ja maa on yhä oma vapaa ...ei yhtään atomivoimalaa rakenneta Itävallan maalle  ja heillä oli selvä puhdas ja kirkas  " EI "  vastaus , kun NATO kysyi liittymistä  heidän sotilas ja sota porukkaan .  
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä. Tässä disketissä ei ole naarmun naarmua !
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Aivan pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 37 vrk 3 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10,98 € Sulkeutuu 37 vrk 3 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.