Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD:stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!
 

 

1. POMON PÄIVÄKIRJA (2006). Kesto 1 h 34 min. K13. Ääni: englanti. Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa, jonka takakannessa tarran jälkeä.

Pomon päiväkirja (Man about Town 2006) on romanttinen komedia. Hän on syvällä maailman pinnallisimmassa kaupungissa. Jack Giamoro elää amerikkalaista unelmaa. Hän on Hollywoodin halutuin kykyjenetsijä. Nopeita autoja, paljon rahaa ja kaunis vaimo - you name it, Jack's got it. Mutta kun hän eräänä päivänä kadottaa päiväkirjansa - joka on täynnä luottamuksellisia Hollywood-salaisuuksia - ja huomaa vaimonsa syrjähypyn, Jackin elämä muuttuu loistokkaasta täysin tyhjänpäiväiseksi. Ja niin alkaa kultakalan epätoivoinen kamppailu haita vilisevässä meressä... Komedian "Kiukun parempi puoli" tekijä on luonut räiskyvän komedian unelmien paikasta, Hollywoodista. Pääosissa nähdään Ben Affleck ja Rebecca Romijn, mutta mukana on myös John Cleese räiskyvänä kurssi-guruna!

 

2. P.S. RAKASTAN SINUA  (2007 Cupid) Nordisk Film. Kesto 1 h 1 min + 12 min. Ääni: englanti. Tekstitys: suomi, ruotsi, tanska, norja. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa.         

Holly ja Gerry ovat nuoria, vastanaineita ja onnellisia. Kun Gerry menehtyy äkilliseen sairauteen, myös Holly kuolee sisältä. Mutta 30-vuotispäivänään hän saa Gerryltä kirjeen, joka on kirjoitettu ennen hänen kuolemaansa. Kirje on ensimmäinen kymmenestä, ne vievät Hollyn hetkeksi lähelle rakastettuaan ja ohjaavat hänet hitaasti jatkamaan elämää. Jokainen kirje sisältää uuden, odottamattoman seikkailun. Ja jokainen kirje päättyy samoihin sanoihin: P.S. Rakastan sinua. Elokuvan ”Paholainen pukeutuu Pradaan” tuottaja on luonut vuoden yllätyksellisimmän rakkauselokuvan, jonka pääosissa nähdään kaksinkertainen Oscar®- voittaja Hilary Swank (Million Dollar Baby, Boys Don’t Cry) ja huippulahjakkuus Gerard Butler (300, Oopperan kummitus). Elokuva perustuu Cecelia Ahernin kansainväliseen bestselleriin, ja siinä nähdään myös Lisa Kudrow, Gina Gershon ja Kathy Bates.

 

3. THE TEN (2007): Jessica Alba, Paul Rudd, Winona Ryder, Adam Brody. Kesto 1 t 32 min. K13. Kieli: englanti. Tekstit: suomi, ruotsi, norja, tanska. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa.

The Ten (2007 Yhdysvallat) -– KYMMENEN KÄSKYÄ -– KYMMENEN MOKAA. 10 komediaa yhdessä! Samalla kun Jeff palloilee kariutuneen avioliiton ja tyhmän, mutta seksikkään typykän välimaastossa, hän vie meidät hysteerisen hauskalle matkalle ihmismielen pimeimpiin, häpeällisimpiin ja salatuimpiin sopukoihin. Kymmenen käskyä antavat puitteet hienosti kudotulle tarinalle uskottomuudesta, valheista, murhasta, kostosta, viuhahtelusta ja eroottisista kohtaamisista vatsastapuhujanukkejen kanssa. Jo ensimmäinen osuus paljastaa tulevan tyylin. Lentokoneesta ilman varjoa hypännyt Stephen vajoaa maahan, eikä häntä voida kaivaa ylös, sillä se tietäisi kuolemaa. Niinpä uponneesta miehestä tulee julkkis. Muissa tarinoissa tavataan valkoisen pariskunnan mustaihoiset kaksoispojat, joille selviää aikuisena, että biologinen isä onkin Arnold Schwarzenegger, sekä potilaan kanssa kohtalokkaasti pilaileva tohtori, joka päätyy vankilanartuksi. Mukana on myös piirretty kertomus valehtelevasta ja kakkivasta sarvikuonosta. Monty Pythonia American Pie -sukupolvelle!
"Fantastisen hauska" – Filmstew, "Hysteerisen hupaisa" – The Onion, "Hauskinta sitten Boratin" – Movie Film

 

4. NAISHUOLIA (2009). Ohjaus Sebastian Gutierrez. Pääosissa Carla Gugino ja Adrianne Palicki. Kesto 1:32. K12. Kieli: englanti. Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa, jonka takasivulla pientä hankaumaa.

Naishuolia (2009) on taidokkaasti näytelty, älykäs komedia, jossa seurataan hyvin erilaisia naisia hektisen päivän aikana. Yksi asia naisilla on yhteistä: kaikilla on ongelmia. Raskaana oleva pornotähti, petetty terapeutti, epätoivoinen lentoemäntä ja kovanahkainen baarimikko huomaavat kohtaloidensa punoutuvan yhteen ja löytävät vastauksen sieltä, mistä vähiten sitä odottavat. Värikäs, itsevarma elokuva on täynnä vahvoja henkilöhahmoja, kieroja keskusteluja ja käänteentekeviä tilanteita.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 26 vrk 1 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 26 vrk 1 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.