Kuvaus

Ex-vuokralevy mutta kunto on hyvä

 

Russell Crowen esikoisohjaus on historiallinen draama, joka sijoittuu sotienväliseen aikaan, neljä vuotta ensimmäisen maailmansodan päättymisen jälkeen.

Australialainen Joshua Connor (Crowe) matkustaa maailman toiselta puolelta Turkkiin, Gallipolin taistelun runtelemiin maisemiin etsimään sodan kuohuissa kadonneita poikiaan. Konstantinopoli on muutoksen kourissa, ja kaukaisen mantereen takamailta kotoisin oleva työmies joutuu itselleen aivan vieraaseen maailmaan.

Selvittääkseen poikiensa kohtalon Joshuan on turvauduttava paikallisiin, jotka hiljattain päättyneessä sodassa edustivat vihollista. Joshua tapaa hotellia pitävän Ayshen (Olga Kurylenko, 007 Quantum of Solace), joka taistelee omien menneisyyden haamujensa kanssa. Kun etsinnät yllättäen tuottavat tuloksia, Joshuan on luotettava turkkilaiseen upseeriin ? saman mieheen joka johti joukkoja hänen maanmiehiään vastaan.

Elokuvista Gladiaattori ja Kaunis mieli tuttu tähti astuu ensimmäistä kertaa ohjaajan saappaisiin ja tarttuu rohkeasti haastavaan aiheeseen, jonka taustoilla on suuri merkitys hänen kotimaansa Australian lähihistoriassa. Kaivonkatsoja on koskettava ja koettelevakin tarina rakkaudesta, toivosta ja sankareista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 vrk 14 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 15 vrk 14 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.