Tuote on myyty käyttäjälle NicePics hintaan 6 €

Kuvaus

THE X-FILES SEASON 1 (7 x DVD) SALAISET KANSIOT KAUSI 1

Varsin hyväkuntoiset DVD:t ja kotelot, myös suojakotelo on varsin hyväkuntoinen vuodelta 1994, kesto noin 18 tuntia , kieli on englanti tai ranska, tekstit myös englanti tai ranska. Mukana on 1. kauden jaksojen opasvihkonen. Suojakotelon ja opasvihkosen tekstit on vain ranskaksi.

"Scully: Agentti Mulder. Olen Dana Scully. Minut on siirretty työpariksesi. Mulder: Niinkö? Luulin, että sinut on lähetetty vakoilemaan minua.

Näin alkaa FBI-agenttien Fox Mulder ja Dana Scully yhteistyö - yhteistyö, joka tulee koettelemaan luottamuksen, uskon ja ymmärryksen rajoja.

Vakuuttuneena löytävänsä totuuden mystisten, selvittämättömien tapausten, jotka FBI on ristinyt salaisiksi kansioiksi (X-Files) - ratkaisemiseksi, Mulder etsii vastauksia planeettamme ulkopuolelta, kun taas Scully vannoo tieteellisten tutkimusten nimeen. Yhdessä he tekevät havaintoja, jotka mullistavat kaikki aiemmat käsitykset todellisuudesta.

Nämä ensimmäisen tuotantokauden jaksot vakuuttivat uskollisen fanikunnan, joka auttoi sarjaa raivaamaan tiensä kansainväliseksi sensaatioksi. Jos ?X-Files-ilmiö? meni aikanaan sinulta ohi - tai jos haluat kokea hetket uudelleen, nyt sinulla on mahdollisuus nähdä jokainen muotoaan muuttava hirviö, avaruusolentojen kaappausisku ja viranomaisten salajuoni - alusta alkaen."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 11.5.2024 21:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.